Εκλογές 2023: Σε λάθος εκλογικό τμήμα ο Κυριάκος Βελόπουλος - Μπερδεύτηκε λίγο πριν ρίξει την ψήφο του στην κάλπη

Ψήφισαν και οι Βαρουφάκης, Κωνσταντοπούλου & Σακελλαροπούλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκλογές 2023: Σε λάθος εκλογικό τμήμα ο Κυριάκος Βελόπουλος - Μπερδεύτηκε λίγο πριν ρίξει την ψήφο του στην κάλπη

Κάθε πολιτικός αρχηγός πέρασε σήμερα, Κυριακή 25/6, από το εκλογικό κέντρο της περιοχής του για να ρίξει την ψήφο του (δείτε εδώ με ποιον πήγε στο σχολείο στην Κηφισιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης). Ανάμεσά τους η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Γιάνης Βαρουφάκης, αλλά και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Σήμερα είναι η ευκαιρία μας. Σήμερα είναι η στιγμή μας, η ψήφος μας είναι η δύναμή μας, να μην αφήσουμε την ευκαιρία μας. Πάμε με χαμόγελο, αισιοδοξία, αγάπη και δύναμη», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του κόμματος "Πλεύση Ελευθερίας".

Σε λάθος εκλογικό κέντρο ο Κυριάκος Βελόπουλος

Ανάμεσα στα πολιτικά πρόσωπα αυτά βρίσκεται και ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος ψηφίζει στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Ο ίδιος κατευθύνθηκε στο 637ο εκλογικό τμήμα, στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου της περιοχής, ωστόσο μπήκε σε λάθος εκλογικό κέντρο και έπρεπε να μεταφερθεί σε διπλανό κτίριο ώστε να ασκήσει κανονικά το εκλογικό του δικαίωμα, πράγμα που έκανε.

«Για ακόμη μια φορά επιμένουμε ότι στο παραβάν σήμερα πρέπει να σκεφτούμε λογικά. Μοναδική λύση είναι η Ελληνική λύση. Ζητάμε να σκεφτούν ένα λεπτό, το μέλλον της Ελλάδας, το μέλλον της πατρίδας. Η μόνη λύση είναι η Ελληνική Λύση, διότι όλοι οι υπόλοιποι είναι το πρόβλημα», δήλωσε λίγο πριν αποχωρήσει.