Παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κουμουνδούρου μετά τη βαριά ήττα στις εκλογές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Την παραίτησή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινώσει ο Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ. Στο Ζάππειο Μέγαρο μεταφέρεται το ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς αναμένονται σε λίγη ώρα οι δηλώσεις του για το κόμμα καθώς νωρίτερα συνεδριάζει το Εκτελεστικό γραφείο στην Κουμουνδούρου.

Μέχρι ώρας δεν έχει γίνει γνωστό τι θα ανακοινώσει ο Αλέξης Τσίπρας στη σκιά της βαριάς ήττας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου και των πιέσεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγές.

Το μόνο που διαρρέεται από την Κουμουνδούρου για το πνεύμα των δηλώσεων Τσίπρα στο Ζάππειο είναι ότι θα πρόκειται για «τσουνάμι αλλαγών» και θα περιέχουν «εκπλήξεις».

Η αρχική ατζέντα της συνεδρίασης του πρώτου κομματικού όργανου που συνεκλήθη μετά την δεύτερη συνεχόμενη βαριά ήττα σε εθνικές εκλογές, ήταν ο καθορισμός των ημερομηνιών για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τη διεξαγωγή συνεδρίου με «σαρωτικές αλλαγές» όπως είχε αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη δήλωσή του το βράδυ των εκλογών του Ιουνίου.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ!