Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Πάτερ Αντώνιος

Δείτε αναλυτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Πάτερ Αντώνιος

Ο Πάτερ Αντώνιος απολογήθηκε στην 22η ανακρίτρια για την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων της δομής της Κιβωτού του κόσμου, αλλά και για την κατηγορία ξεπλύματος μαύρου χρήματος, που τον βάραινε.

Μέσα από το Live news έγινε γνωστή την Παρασκευή 30/6, που πάρθηκε για τον Πάτερ Αντώνιο με τους δικηγόρους του να ανακοινώνουν, πως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η νέα απόφαση για τον Πάτερ Αντώνιος

Πιο αναλυτικά, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα οι όροι του απαγορεύουν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εγγύηση 10.000 ευρώ και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του (δείτε εδώ την αντίδρασή της πρεσβυτέρας όταν την εντόπισαν κάμερες του Alpha).

Οι 3 κατηγορίες που αντιμετώπισε

Μέσα από το Live news την Παρασκευή 2/6 έγινε γνωστό, πως ο Πάτερ Αντώνιος και σύζυγός του, Πρεσβυτέρα καλούνται να απολογηθούν στον εισαγγελέα, που ερευνά την υπόθεση για απιστία, υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πιο αναλυτικά, η απιστία αφορά σε βάρος της οργάνωσης σχετικά με το πως χειρίστηκε ο Πάτερ χρήματα της δομής και έτσι καλείται να υπερασπιστεί τη θέση του, παράλληλα με την καταγγελία της σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης.