Σερβιτόρος πάει παραγγελία μέσα στη θάλασσα! - Η εργασιακή απανθρωπιά στο μεγαλείο της

Δείτε το βίντεο

Γεωργία Κριεμπάρδη
Youweekly Editor
Σερβιτόρος πάει παραγγελία μέσα στη θάλασσα! - Η εργασιακή απανθρωπιά στο μεγαλείο της

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες βίντεο που δείχνει σερβιτόρο σε γνωστό beach bar στη Ρόδο να μπαίνει μέσα στη θάλασσα προκειμένου να σερβίρει τους πελάτες που βρίσκονται πάνω σε μια ξύλινη πλατφόρμα (!)

Ο νεαρός σερβιτόρος περπατάει κρατώντας ένα δίσκο με φαγητό, ενώ το νερό του φτάνει σχεδόν μέχρι τον λαιμό...

Δείτε το βίντεο

Αντιδράσεις

Για το περιστατικό υπήρξε και παρέμβαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνι Γεωργιάδη. "Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι", έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Εύης Κατσώλη στο enikos.gr, σε φωτογραφίες και βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνεται όλη η εργασιακή απανθρωπιά.

"Πρόκειται για εργασιακό μεσαίωνα και ακόμη και αν γνώριζε τη συγκεκριμένη πρακτική ο εργαζόμενος όταν πήγε να πιάσει δουλειά και να προσληφθεί, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει καθεστώς, ούτε και είναι φυσιολογικό όλο αυτό" δήλωσε ο Γιώργος Χότζογλου, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό ζητάει, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, απαντήσεις από το Λιμενικό και τις αρμόδιες Αρχές σχετικά με το εάν υπάρχουν οι απαιτούμενες άδειες κατασκευής πλατφορμών μέσα στη θάλασσα που λειτουργούν ως τραπέζια και "στέκια" για τους λουόμενους ή όλα αυτά είναι αυθαίρετα.