Μαρτυρικός ο θάνατος της 45χρονης τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα: Είχε χαρακιές στην πλάτη της - Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση

Ραγδαίες εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρτυρικός ο θάνατος της 45χρονης τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα: Είχε χαρακιές στην πλάτη της - Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση δολοφονίας τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα. Μάλιστα, ο δολοφόνος της αφαίρεσε τη ζωή μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Η σορός της εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή, στην οδό Φυλής και Μαγνησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη σορό εντόπισε η σπιτονοικοκυρά που πήγε στο διαμέρισμα για να εισπράξει το ενοίκιο. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής για να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, ενώ προανάκριση ανέλαβε για την υπόθεση η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της

Η ιατροδικαστική έκθεση ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με τα στοιχεία, ο λόγος θανάτου είναι το αιμορραγικό σοκ. Η τρανς από την Κούβα και γνωστή ακτιβίστριας της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, έφερε τραύματα στο κεφάλι και φαίνεται πως οι δύο μαχαιριές στον λαιμό ήταν οι μοιραίες.

Επίσης, είχε σημάδια και στην πλάτη της τα οποία όπως έχει κυκλοφορήσει, μοιάζουν με χαρακιές ή μαστιγώματα και το σενάριο της πάλης φαντάζει ολοένα και πιο πιθανό. Όπως έχει γραφτεί, ο σπίτι της Κουβανής ήταν γεμάτο αίματα, σημάδι που δείχνει τόσο την πάλη που φέρεται να έγινε με τον δράστη, όσο και τον μαρτυρικό θάνατο που βρήκε.