Φωτιά στο Βόλο: Νεκρή με πολλαπλά εγκαύματα στο σώμα της γυναίκα στο Βελεστίνο

Θρήνος...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτιά στο Βόλο: Νεκρή με πολλαπλά εγκαύματα στο σώμα της γυναίκα στο Βελεστίνο

Άλλη μία φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης 26/7 στο Βόλο και συγκεκριμένα στην περιοχή Βελεστίνο, όπου εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες νεκρή μία γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ του OPEN, η κάτοικος έμενε μαζί με τον σύζυγό της σε τροχόσπιτο, γύρω από το οποίο υπήρχαν πολλά ξερά χόρτα, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να περάσει και από εκεί. Στο σώμα της υπήρχαν πολλαπλά εγκαύματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σύζυγός της έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστή η κατάστασή του αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης: «Με κίνδυνο της ζωής μου...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Σάββα Πούμπουρα από τη Ρόδο την 8η μέρα της φωτιάς

Νεκρή μία γυναίκα σε φωτιά στο Βελεστίνο Βόλου

Στο νοσοκομείο δύο πυροσβέστες και δύο εθελοντές στη Λαμία

Φωτιά ξέσπασε και στη Λαμία το απόγευμα της Τετάρτης 26/7 στο Κάστρο και στον Αφανό και σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, τέσσερις άνθρωποι κατέληξαν στο νοσοκομείο. Η πυρκαγιά καίει δέντρα και σπίτια και έτσι ένας πυροσβέστης, μαζί με δύο πολίτες - εθελοντές, μεταφέρθηκαν σε κλινική λόγω αναπνευστικών προβλημάτων, ενώ ένας ακόμη πυροσβέστης τραυματίστηκε ελαφρά, στην προσπάθειά του να φτάσει επικίνδυνη εστία σε δύσβατο σημείο.

Διαβάστε επίσης: Φωτιά στη Ρόδο: «Σκεφτόμουν πού θα πάω την κόρη μου για τις τελευταίες της στιγμές, τι θα της πω...» - Σπαράζει καρδιές η μαρτυρία Βρετανίδας τουρίστριας

Νωρίτερα είχε σταλεί μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής από το 112: «Αν βρίσκεστε στο βόρειο τμήμα της πόλης της Λαμίας εκκενώστε τώρα προς το κέντρο και νότια της Λαμίας. Πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».