Από την Πέμπτη 3/8 μέχρι... - Έρχονται δύσκολες ημέρες σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου

Πόσο θα ανέβει ο υδράργυρος;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Από την Πέμπτη 3/8 μέχρι... - Έρχονται δύσκολες ημέρες σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού του Σάκη Αρναούτογλου

Δύσκολο θα είναι το τριήμερο που έρχεται, σύμφωνα, με την τελευταία προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό, καθώς θα ανέβει επικίνδυνα η θερμοκρασία. Ο ίδιος, αν και δεν έκανε λόγο για ακραία φαινόμενα καύσωνα, παρουσίασε τις θερμοκρασίες που θα δούμε τις επόμενες 10 μέρες, μέχρι και τις 12 Αυγούστου δηλαδή, με τον υδράργυρο να φτάνει μέχρι και τους 39 βαθμούς.

Παρόλα αυτά, όπως ανέφερε και στην πρόγνωσή του για τον 15 Αύγουστο, δεν χρειάζεται πανικός!

Η νέα προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό

«Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΑΤΙΑ (σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία!) Διαβάστε παρακαλώ προσεκτικά τις λεπτομέρειες στο μετεώγραμμα! Για να μη χάνετε τον...καιρό σας. Με εκτίμηση, Σάκης Αρναούτογλου», σημείωσε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίηση για καιρό

Τι λένε τα μερομήνια για τον Αύγουστο

  • Για τα «μπάνια του λαού», ο καιρός προβλέπεται να είναι φυσιολογικός για την εποχή. Αρκετή ζέστη με τα αυγουστιάτικα μελτέμια στο Αιγαίο να δροσίζουν και να βελτιώνουν το αίσθημα ζέστης.
  • Το δεύτερο δεκαήμερο τον Αύγουστο του 2023 αναμένεται να έχει αρκετή ζέστη (καύσωνας). Τοπικές μπόρες και ξαφνικά μπουρίνια ενδεχομένως να «χτυπήσουν» την Βόρεια Ελλάδα (στα παραθαλλάσια μέρη)! Την ημέρα της Παναγίας (15.08.2023) θα έχουμε αρκετή ζέστη και απουσία ανέμων.
  • Η σταδιακή επιστροφή των εκδρομέων στα τέλη του Αυγούστου αναμένεται να γίνει με αίθρια καιρικά φαινόμενα, λίγους ανέμους στα πελάγη και φυσιολογικές θερμοκρασίες για την εποχή (έως 31°C).