Πτώση Canadair: Σπαράζουν καρδιές οι εικόνες από το 9ήμερο μνημόσυνο για τον Μουλά & τον Στεφανίδη - Ξέσπασε σε δάκρυα ο ιερέας

«Στη μνήμη μας και στις καρδιές μας θα μείνουν αθάνατοι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πτώση Canadair: Σπαράζουν καρδιές οι εικόνες από το 9ήμερο μνημόσυνο για τον Μουλά & τον Στεφανίδη - Ξέσπασε σε δάκρυα ο ιερέας

Την Τρίτη 25 Ιουλίου δύο πιλότοι βρήκαν τραγικό θάνατο μετά την πτώση του canadair που οδηγούσαν ώστε να σβήσουν την φωτιά που είχε ξεσπάσει στην Κάρυστο. Μέρος του φτερού βρήκε σε δέντρο και έτσι αυτό συνετρίβη.

Την Κυριακή 30/7/23, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του evima.gr, πραγματοποιήθηκε το τρισάγιο στη μνήμη τους, με τον Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλο, να λέει συγκινημένος: «Στη μνήμη μας και στις καρδιές μας θα μείνουν αθάνατοι».

Συγκίνηση στο 9ήμερο μνημόσυνο για τον θάνατο των πιλότων του canadair στην Κάρυστο

Σήμερα, Πέμπτη 3/8, πραγματοποιήθηκε το 9ήμερο μνημόσυνο για τον Περικλή Στεφανίδη και τον Χρήστο Μουλά στο σημείο που εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου, με τα σώματά τους. Εκεί συγκεντρώθηκαν οι οικογένειες και οι κοντινοί τους άνθρωποι, χωρίς να μπορούν να κρύψουν τον πόνο και την θλίψη τους. Ο ιερέας, μάλιστα, που τέλεσε το μνημόσυνο από την πρώτη στιγμή ξέσπασε σε δάκρυα.

Δείτε επίσης: Ψυχολόγοι στο σπίτι του Περικλή Στεφανίδη - Σε κατάσταση σοκ ο μικρός του αδερφός

Μνημόσυνο πιλότων canadair

Μνημόσυνο πιλότων canadair Κάρυστος

Έμαθαν το φύλο του μωρού λίγες μέρες πριν τον χαμό του Χρήστου Μουλά

Σύμφωνα με τα «Χανιώτικα Νέα», το πρωί της Παρασκευής 28/07/23, συγγενείς, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι παρευρέθηκαν στο χωριό Γαβαλοχώρι για να αποχαιρετήσουν τον Χρήστο Μουλά για τελευταία φορά, με την εξόδιο ακολουθία να ξεκινά στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Σεργίου (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες).

Τραγικές φιγούρες ήταν η οικογένεια, αλλά και η σύζυγος του άτυχου Σμηναγού Χρήστου Μουλά, που έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος στην περιοχή της Καρύστου, την ώρα που προσπαθούσε μαζί με τον Περικλή Στεφανίδη να πραγματοποιήσει την μοιραία κατάσβεση.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε από τον δημοσιογράφο Αντώνη Σεφερλή, καθώς και από την εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί του ΑΝΤ1, πριν από 10 μέρες, έμαθε το φύλο του μωρού τους. Ο άτυχος πιλότος και η σύζυγος του περιμένουν αγοράκι που δυστυχώς ο Χρήστος Μουλάς, δεν θα καταφέρει να γνωρίσει.

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα: