Νέα Φιλαδέλφεια: Βρέθηκε DNA του δράστη - 95 Κροάτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα & ψάχνουν άλλους 50

Εμετική ανάρτηση του δικηγόρου των Κροατών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 9/8 οι 94 Κροάτες συλληφθέντες για τη δολοφονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μάλιστα ακόμη 50 άτομα ψάχνουν οι Αρχές και οι έλεγχοι είναι εξονυχιστικοί σε σύνορα και εθνικές οδούς.

Επίσης πραγματοποιούνται έρευνες σε σπίτια, ξενοδοχεία και καταλύματα στην Αττική, καθώς από τις προηγούμενες ημέρες η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας είχε ενημερώσει πως ενδέχεται να μείνουν διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία γύρω από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Βρέθηκε DNA του δράστη που δολοφόνησε τον 28χρονο στα επεισόδια

Οι Αρχές εκτιμούν ότι κάποιος από τους συλληφθέντες είναι ο δράστης της δολοφονίας ενώ DNA του βρέθηκε στα ρούχα του θύματος.

Δείτε επίσης τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία της μητέρας του δολοφονημένου 29χρονου!

Η απαράδεκτη ανάρτηση του δικηγόρου των Κροατών

«Ξέρω από τη δική μου εμπειρία ότι τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εντελώς λάθος κάποια γεγονότα. Τα επεισόδια ίσως να ξεκίνησαν από την ελληνική πλευρά.

Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια μέχρι να επιστρέψουν οι συμμετέχοντες. Αφού δεν μπορούμε να μάθουμε τι συνέβη, όλο αυτό μπορεί να ονομαστεί δημοσιογραφικό όργιο.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ναρκομανείς, αριστεροί και αναρχικοί, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια», έγραψε ο δικηγόρος των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Νταβόριν Κάρασιτς.