Νέα Φιλαδέλφεια: Ξεψύχησε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά - Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση του 29χρονου

Μοιραίο το τραύμα στο χέρι του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο με τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια. Αντιμέτωποι με πολύ βαριές κατηγορίες οι Κροάτες χούλιγκαν.

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση του 29χρονου, Μιχάλη

Σε ακατάσχετη αιμορραγία που αποδίδεται στο τραύμα στο χέρι του, αποδίδεται ο θάνατος του Μιχάλη Κατσουρή, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση.

όπως κυκλοφόρησε επίσες, στο υπόλοιπο σώμα του δεν εντοπίστηκαν τραύματα και όπως όλα δείχνουν, η μαχαιριά στο μπράτσο ήταν μοιραία για τον. Ήταν βαθύ και κατά τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή έτρωσε όλα τα αγγεία του νεαρού.

Εκτιμάται πως το τραύμα προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ, ενώ ο νεαρός προσπαθούσε να αμυνθεί.

Δείτε επίσης, πότε θα γίνει η κηδεία του!

''Ραγίζουν'' καρδιές οι πρώτες δηλώσεις των γονιών του

Οι ελληνικές αρχές παρά την προειδοποίηση, που είχαν δεν πήραν κανένα μέτρο και έτσι ένας ακόμη φίλαθλος έχασε τη ζωή του λίγο μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη για οπαδικούς λόγους.

Οι γονείς του Μιχάλη παραμένουν συγκλονισμένοι με το θάνατο του παιδιού τους, με τη μητέρα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο λίγο μετά την τραγική είδηση. Σε συνέχεια με δηλώσεις, που έκανε εκ μέρους της η αδερφή της στο Star, έγινε γνωστό, πως η μητέρα επιστρέφει συντετριμμένη σπίτι της με αγωγή, ενώ συγκλονιστικές είναι και οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του Μιχάλη.

«Είναι με φάρμακα, θα έρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας. Μου είπε "Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι''», είπε η θεία του 29χρονου Μιχάλη.

«Δυστυχώς έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω», είπε ο πατέρας του άτυχου Μιχάλη.