Νέα Φιλαδέλφεια: Προσοχή σκληρές εικόνες! Καρέ καρέ η στιγμή που ο 29χρονος Μιχάλης δέχεται επίθεση με ρόπαλο

Ο άντρας με τη μάσκα που τον προσέγγισε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νέα Φιλαδέλφεια: Προσοχή σκληρές εικόνες! Καρέ καρέ η στιγμή που ο 29χρονος Μιχάλης δέχεται επίθεση με ρόπαλο

Τη στιγμή που ήδη 105 άνθρωποι βρίσκονται στη φυλακή για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, όλο και περισσότερα στοιχεία για την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Την Δευτέρα 14/8 μάλιστα διέρρευσε βίντεο από τις κάμερες της περιοχής, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα πως ο νεαρός άνδρας δέχθηκε χτύπημα με ρόπαλο.

Ο αδικοχαμένος, συγκεκριμένα, φορούσε κράνος στο κεφάλι εκείνη τη στιγμή, όμως το χτύπημα που δέχθηκε ήταν στο χέρι. Από το βίντεο φαίνεται πως ο άνδρας που του επιτέθηκε φορούσε full face μάσκα, κάτι που δεν διευκολύνει σε καμία περίπτωση το έργο των Αρχών.

Δείτε επίσης: Πλήθος κιτρινόμαυρων στεφανιών - Οδύνη στο τελευταίο αντίο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη

Η στιγμή που ο Μιχάλης δέχεται χτύπημα με ρόπαλο έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας

"Ραγίζουν'' καρδιές οι πρώτες δηλώσεις των γονιών του αδικοχαμένου

Οι γονείς του Μιχάλη παραμένουν συγκλονισμένοι με το θάνατο του παιδιού τους, με τη μητέρα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο λίγο μετά την τραγική είδηση. Σε συνέχεια με δηλώσεις, που έκανε εκ μέρους της η αδερφή της στο Star, έγινε γνωστό, πως η μητέρα επιστρέφει συντετριμμένη σπίτι της με αγωγή, ενώ συγκλονιστικές είναι και οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα του Μιχάλη.

«Είναι με φάρμακα, θα έρθει εδώ να συνεχίσει την αγωγή και θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Μιχάλη μας. Μου είπε "Δεν θα ξαναδώ το παιδί μου να έρχεται στο σπίτι''», είπε η θεία του 29χρονου Μιχάλη.

«Δυστυχώς έχουν χαθεί παιδιά, χάθηκε το παιδί μου και φοβάμαι μην χαθούν κι άλλα. Θέλω πρώτα να αποχαιρετήσω το παιδί μου και μετά θα μιλήσω», είπε ο πατέρας του άτυχου Μιχάλη.