«Λόγω πιθανού κινδύνου τραυματισμού» - Ανάκληση παιδικού προϊόντος από τα σούπερ μάρκετ Lidl

Η ανακοίνωση της εταιρίας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Λόγω πιθανού κινδύνου τραυματισμού» - Ανάκληση παιδικού προϊόντος από τα σούπερ μάρκετ Lidl

Σε μια ανάκληση προϊόντος πέρασαν τα σούπερ μάρκετ Lidl πριν από λίγες ημέρες και μέσα από το επίσημο site τους ενημερώνουν και προειδοποιούν τους καταναλωτές τους για το συγκεκριμένο προϊόν.

Η ανακοίνωση των Lidl

«Η εταιρία OWIM GmbH & Co. KG ενημερώνει τους καταναλωτές για την περαιτέρω χρήση του προϊόντος «Playtive 3-in-1 Κούνια» με ΙΑΝ 388000_2104!

Θεσσαλονίκη, 27 Ιουλίου 2023. Η εταιρία OWIM GmbH &Co.KG αποσύρει προληπτικά για λόγους προστασίας των καταναλωτών το προϊόν «Playtive 3-in-1 Κούνια, με ΙΑΝ 388000_2104», (βλέπετε πίσω στην πλάτη καθίσματος).

Δείτε επίσης: Τιμές που «ζαλίζουν» στα σούπερ μάρκετ - Από 1,65 ευρώ η 6αδα αυγά ανέβηκε στα...

Λόγω κατασκευαστικού ελαττώματος, σε μεμονωμένα τεμάχια με τον παραπάνω αριθμό προϊόντος ΙΑΝ δεν μπορεί να αποκλειστεί ανεξέλεγκτη κλίση του καθίσματος της κούνιας προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Λόγω πιθανού κινδύνου τραυματισμού, η OWIM GmbH & Co. KG ζητά επειγόντως από όλους τους πελάτες να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους την παρούσα ανάκληση και να μην συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το εν λόγω προϊόν.

«Λόγω πιθανού κινδύνου τραυματισμού» - Ανάκληση παιδικού προϊόντας από τα σούπερ μάρκετ Lidl

Το αναφερόμενο προϊόν πωλήθηκε από την LIDL HELLAS στις 06/04/2023. Παρακαλούνται, λοιπόν, οι πελάτες που έχουν αγοράσει το προϊόν, να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρείας μας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του. Η εταιρεία OWIM GmbH & Co.KG, ζητά συγγνώμη από το καταναλωτικό κοινό για την αναστάτωση που πιθανόν να έχει προκληθεί», γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.