«Παναγία μου, Χριστέ μου!» - Η στιγμή που σπίτι εκρήγνυται ακριβώς πίσω από την ρεπόρτερ του ALPHA τώρα

Σοκαριστικό πλάνο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Παναγία μου, Χριστέ μου!» - Η στιγμή που σπίτι εκρήγνυται ακριβώς πίσω από την ρεπόρτερ του ALPHA τώρα

«Πρόσεξε, Αφροδίτη, απομακρύνσου! Παναγία μου, Χριστέ μου! Αυτό λογικά ήταν κάποια φιάλη υγραερίου. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να εκκενώνει ο κόσμος τα σπίτια και να μην μένουν εκεί. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί», ακούστηκε να λέει ταραγμένη η Βίκυ Χαντζή από το στούντιο της εκπομπής ALPHA τώρα, στην ρεπόρτερ που εκείνη την στιγμή βίωσε ένα σοκαριστικό περιστατικό: ξαφνική έκρηξη σε σπίτι που βρισκόταν ακριβώς από πίσω της.

Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και το ρεπορτάζ συνέχισε κανονικά.

Το σοκαριστικό βίντεο στην live σύνδεση του ALPHA τώρα

«Το χωριό εδώ είχε εκκενωθεί από πολύ νωρίς, ήδη από τις 05:30 άρχισαν με λεωφορεία να απομακρύνονται τα ηλικιωμένα και ευπαθή άτομα και στη συνέχεια οι υπόλοιποι πολίτες με τα αυτοκίνητά τους», ανέφερε η Αφροδίτη Σπηλιώτη λίγο πριν την έκρηξη.

Εικόνες γροθιά στο στομάχι από την εκκένωση του νοσοκομείου στην Αλεξανδρούπολη

Η εκκένωση στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, στο οποίο έφτασε τα ξημερώματα η φωτιά, ολοκληρώθηκε και πλέον ως πλωτό νοσοκομείο λειτουργεί ένα φέρυ μποτ στο λιμάνι της πόλης. Η εικόνα από την μεταφορά των νεογνών, τα οποία τα μετακινούσαν «τρία – τρία» μέσα σε ασθενοφόρο, κόβει την ανάσα.

Συνολικά 11 νεογέννητα παιδιά ήταν ανάμεσα σε εκείνους που μεταφέρθηκαν από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Και τα 11 πλέον βρίσκονται στο νοσοκομείο Καβάλας.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα 65 ασθενείς έχουν μεταφερθεί με ασφάλεια εντός του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Αδαμάντιος Κοραής» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Νοσηλευτές, γιατροί και ασθενείς έχουν μεταφερθεί στο Λιμάνι Αλεξανδρούπολης όπου στήνονται σκηνές. Το μοναδικό ferry boat χρησιμοποιείται για να φιλοξενήσει επίσης ασθενείς. Μέσα στις σκηνές βρίσκονται και διασωληνωμένοι, ενώ κάποιοι μεταφέρονται σε νοσοκομεία άλλων πόλεων.