Γιώργος Αυτιάς: Εκτάκτως στον αέρα του ΣΚΑΙ λόγω των πυρκαγιών - «Ο Θεός να βάλει το χέρι του»

«Μάχες παντού και να ξέρετε ο ΣΚΑΙ...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γιώργος Αυτιάς: Εκτάκτως στον αέρα του ΣΚΑΙ λόγω των πυρκαγιών - «Ο Θεός να βάλει το χέρι του»

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε το πρωί της Πέμπτης 24/8, όσους παρακολουθούσαν τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ αφού ξαφνικά εμφανίστηκε ως παρουσιαστής της εκπομπής Newsroom ο Γιώργος Αυτιάς, ένας άνθρωπος που οι περισσότεροι τηλεθεατές έχουν συνδέσει με την ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Λόγω της έκτακτης επικαιρότητας με τις πυρκαγιές ο ΣΚΑΙ προχώρησε σε μια κίνηση αντικατάστασης και κάπως έτσι ο Γιώργος Αυτιάς καλημέρισε το κοινό:

«Είναι Πέμπτη, είναι 24 Αυγούστου. Καλή σας ημέρα, να είστε καλά, όπου κι αν είστε, όπου κι αν βρίσκεστε. Μια μεγάλη μάχη από νωρίς το πρωί, με το πρώτο φως της ημέρας πέταξαν τα πρώτα ελικόπτερα, για να μπορέσουν να σβήσουν τις φωτιές. Μάχες παντού και να ξέρετε ότι ο ΣΚΑΪ είναι σε όλα τα μέτωπα. Σε λίγο θα δείτε αποκλειστικές εικόνες, ρεπορτάζ συναδέλφων μέσα από τις φλόγες και να δούμε πως θα πάει η μέρα σήμερα, ο Θεός να βάλει το χέρι του».

Στην εκπομπή έγινε αναφορά και για τα 1.200 μελίσσια που κάηκαν.

Πυρκαγιά στον Έβρο: «Ραγίζει» καρδιές ο μελισσοκόμος που αποχαιρετά με λυγμούς την περιουσία του

«Ψυχούλες μου όμορφες, κοριτσάκια μου γλυκιά ο πιο σκληρός θάνατος σας βρήκε. Χωρίς να έχετε ποτέ καμία απαίτηση, μόνο υποχρεώσεις. Λίγο νεράκι στον παρατεταμένο καύσωνα μόνο θέλατε.

Υποφέρω μόνο που σκέφτομαι πόσο γρήγορα και νευρικά κουνούσατε τα φτεράκια σας για για να γλιτώσετε από τον καπνό και της φλόγες τη Βασίλισσα σας, ώστε να επιβιώσει το σμήνος σας και μετά το θάνατο σας. Θα υποφέρω πολύ καιρό για τον άνισο αγώνα μέχρι θανάτου που δώσατε.

Όσα μελισσάκια και να φτιάξω πάντα για εσάς θα έχω ένα μαύρο κομμάτι μέσα μου. Σας ευχαριστώ για όλα κοριτσάκια μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο άτυχος μελισσοκόμος από την Κίρκη του Έβρου στο Facebook.

Ψυχούλες μου όμορφες,κοριτσάκια μου γλυκιά ο ποιο σκληρός θάνατος σας βρήκε. Χωρίς να έχετε ποτέ καμία απαίτηση, μόνο...

Posted by Giorgos Karafillidis on Wednesday, August 23, 2023