Κακοκαιρία Daniel: «Είναι πραγματικά τρομακτική η κατάσταση» - Σοκαριστικές στιγμές για ρεπόρτερ του ALPHA, εγκλωβίστηκε στο αμάξι της

«Βρέχει εδώ και μία ώρα περίπου και η στάθμη έχει ήδη ανέβει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κακοκαιρία Daniel: «Είναι πραγματικά τρομακτική η κατάσταση» - Σοκαριστικές στιγμές για ρεπόρτερ του ALPHA, εγκλωβίστηκε στο αμάξι της

Τρομακτικές και πρωτόγνωρες είναι οι εικόνες που βλέπουν μπροστά στα μάτια τους οι κάτοικοι του Βόλου εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel που έχει πλήξει ολόκληρη την πόλη, καθώς κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους, με την στάθμη του νερού να ανεβαίνει διαρκώς και να μπαίνει μέσα σε αυτά (δείτε εδώ την μαρτυρία γυναίκας που ζητά βοήθεια για το παιδί της).

Μάλιστα, η Μαριλένα Μπάμπου, δημοσιογράφος της εκπομπής Alpha Τώρα, η οποία βρέθηκε εκεί για να μεταφέρει αναλυτικό ρεπορτάζ, εγκλωβίστηκε στο αμάξι μαζί με τον οπερατέρ και μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε τι συνέβη και ποια είναι η κατάστασή της.

Συγκλονίζει ρεπόρτερ του ALPHA για τον εγκλωβισμό της στον Βόλο λόγω της κακοκαιρίας Daniel

«Στην προσπάθειά μας να προσεγγίσουμε το σημείο που έχασε τη ζωή του ο άτυχος άνδρας στον Άγιο Γεώργιο, έχουμε εγκλωβιστεί στο σημείο όπου ο δρόμος οδηγεί προς την Ανακασιά. Εμείς, λοιπόν, βλέποντας όλη αυτή την ένταση του φαινομένου τα τελευταία λεπτά, αλλάξαμε δρόμο, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε προς τον Βόλο, όμως ο δρόμος δεν πάει προς τον Βόλο.

Με τη βοήθεια του εικονολήπτη, Βαγγέλη Κουμπουρλή, βλέπετε τα δέντρα που έχουν σπάσει, έχουν κλείσει τον δρόμο και την κολόνα της ΔΕΗ που έχει σπάσει και αυτή και τον μετασχηματιστεί. Εδώ βρισκόμαστε μαζί με άλλους ανθρώπους, πίσω μας, οι οποίοι είναι ακινητοποιημένοι. Γίνονται προσπάθειες, όχι όμως προς τον Βόλο, είναι αδύνατο. Έχουμε προειδοποιήσει την Πυροσβεστική να έρθει να μας βοηθήσει ώστε να καταφέρουμε να βγούμε, γιατί η στάθμη του νερού ανεβαίνει συνεχώς.

Είναι πραγματικά τρομακτική η κατάσταση εδώ, είναι απίστευτο αυτό που βλέπουμε μπροστά μας. Λάβαμε μηνύματα από το 112, ότι απαγορεύονται όλες οι κυκλοφορίες, και στον ορεινό όγκο αλλά και μέσα στην πόλη. Δεν είναι καλύτερα τα πράγματα στην πόλη, είναι πάρα πολύ δύσκολες οι καταστάσεις εδώ, είναι απίστευτο το πόσο νερό ρίχνει αυτή τη στιγμή, με πόση ένταση βρέχει. Βρέχει εδώ και μία ώρα περίπου και η στάθμη έχει ήδη ανέβει, δεν ξέρω τι θα γίνει», ακούγεται να λέει τρομαγμένη η ρεπόρτερ.