«Η εμμονή των φαινομένων θα...» - Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για την κακοκαιρία

Έξαλλος ο κόσμος δεν πιστεύει στην "κλιματική κρίση"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η εμμονή των φαινομένων θα...» - Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για την κακοκαιρία

Ο Σάκης Αρναούτογλου καθημερινά μέσα από το προφίλ του στο Facebook ενημερώνει τον κόσμο σχετικά με τα καιρικά φαινόμενα. Μάλιστα, την Τρίτη 5/9 είχε προειδοποιήσει σχετικά με την κακοκαιρία Daniel που σφυροκοπά όλη την Ελλάδα.

Χωριά στην Καρδίτσα έχουν "εξαφανιστεί" με την στάθμη του νερού να έχει φτάσει στις ταράτσες, κόσμος ζητά απεγνωσμένα βοήθεια για απεγκλωβισμό, ενώ όσοι μιλάνε στις εκπομπές λένε πως θα πνιγεί πολύς κόσμος.

Ο Σάκης Αρναούτογλου λοιπόν, μίλησε για κλιματική κρίση η οποία έφερε τα εμμονικά αυτά φαινόμενα. Ωστόσο, δεν συμφώνησαν πολλοί μαζί τους. Διαδικτυακοί του φίλοι ξεσπούν γράφοντας πως δεν φταίει η κλιματική αλλαγή αλλά το κράτος που δεν φρόντισε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να μην πλημμυρίσουν.

Ο μετεωρολόγος ωστόσο, εξήγησε στον κόσμο σχετικά!

H ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Ο Βόλος πριν απο λίγο με νέα ισχυρή μπόρα (βροχοκουρτίνα στο βάθος)!! Ασύλληπτη για τη χώρα μας η εμμονική συμπεριφορά τόσο έντονων καιρικών φαινομένων για τόσες ημέρες! Η εμμονή των φαινομένων θα ήταν και θα είναι το αποτέλεσμα της κλιματικής κρίσης. Είτε αυτό λέγεται , ξηρασία είτε αυτό λέγεται πλημμύρες, είτε ζέστη είτε ακόμα και ασυνήθιστη παγωνιά! Τα δύο πρώτα τα βίωσε η χώρα μας δυστυχώς μέσα σε πολύ λιγο χρονικό διάστημα!!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»

Ο Βόλος πριν απο λίγο με νέα ισχυρή μπόρα (βροχοκουρτίνα στο βάθος)!! Ασύλληπτη για τη χώρα μας η εμμονική συμπεριφορά...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Thursday, September 7, 2023

Επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, που εκδόθηκε στις 03-09-2023/1300 τοπική ώρα, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία. Η κακοκαιρία Daniel θα παρουσιάσει σταδιακή υποχώρηση από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στη Θεσσαλία, κυρίως στο νομό Μαγνησίας και τα ανατολικά τμήματα του νομού Λαρίσης, την κεντρική Στερεά (κυρίως τη Φθιώτιδα), τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια, από αργά το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν σημαντικά.