«Βρήκαν τη μητέρα μου πνιγμένη μέσα στο σπίτι» - Σε σοκ Καμπουράκης και Στάθης στον αέρα του OPENtv

Δύσκολη η κατάσταση στον Παλαμά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Βρήκαν τη μητέρα μου πνιγμένη μέσα στο σπίτι» - Σε σοκ Καμπουράκης και Στάθης στον αέρα του OPENtv

Στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος, κάτοικοι των πλημμυρισμένων χωριών και συγγενείς εγκλωβισμένων στον Παλαμά αλλά και σε άλλες περιοχές, έβγαιναν τηλεφωνικά στον αέρα για να κάνουν έκκληση για βοήθεια ώστε να γίνουν άμεσα απεγκλωβισμοί ανθρώπων με προβλήματα υγείας και παιδιά.

Κάτοικος λοιπόν από τον Παλαμά Καρδίτσας ανέφερε πως έχει πληροφορίες ότι η μητέρα της έχει πνιγεί μέσα στο σπίτι της. Με το άκουσμα της είδησης λοιπόν, Παναγιώτης Στάθης και Δημήτρης Καμπουράκης, έπαθαν σοκ.

«Ανησυχώ για τη μητέρα μου στον Παλαμά. Είπαν ότι βρήκαν τη μητέρα μου πνιγμένη μέσα στο σπίτι», είπε η κα. Παπαθανασίου.

«Τι λέτε τώρα; Πείτε τη διεύθυνση…», απάντησαν σοκαρισμένοι οι παρουσιαστές σημειώνοντας τις πληροφορίες για να προσπαθήσουν να στείλουν βοήθεια. Με την ώρα να περνάει ο αριθμός των νεκρών ανεβαίνει.

Η συγκλονιστική στιγμή στον αέρα του OPEN

Επικίνδυνη κατάσταση και στην Λάρισα

Επικίνδυνη είναι η κατάσταση στην Λάρισα μετά το σπάσιμο αναχώματος στον Πηνειό με τα νερά να φουσκώνουν όλο και περισσότερο με το πέρασμα της ώρας. Μάλιστα, πάρθηκε η απόφαση να κλείσουν την γέφυρα Γιάννουλης (δείτε ποια χωριά εκκενώθηκαν).

Ο δήμος Λαρισαίων με ανακοίνωση του ζητά από τους κατοίκους των Εργατικών Κατοικιών της Γιάννουλης (παλιές και νέες) να εκκενώσουν τις ισόγειες κατοικίες της περιοχής τους.

Αν έχουν πρόσβαση σε διαμερίσματα άνω του ισογείου να οδηγηθούν προς αυτά. Διαφορετικά θα μπορούν να προσεγγίσουν προς τη δομή φιλοξενίας που έχει συσταθεί στο Κλειστό της Νεάπολης.