Κακοκαιρία Daniel: Κλειστά τα σχολεία από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου μέχρι... - Σε ποιες περιοχές δεν θα γίνει αγιασμός

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / EUROKINISSI
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / EUROKINISSI

Η κακοκαιρία Daniel έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Δρόμοι έχουν καταρρεύσει, σπίτια έχουν γκρεμιστεί ή έχουν πλημυρίσει, όπως και πολλές δημόσιες υπηρεσίες και σχολεία. Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, κρίθηκε απαραίτητο τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά, ενώ ο καθιερωμένος αγιασμός δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η απόφαση αυτή αφορά ολόκληρη την περιφέρεια της Θεσσαλίας, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός, δηλαδή τους δήμους Καρδίτσας, Τρικάλων, Μαγνησίας, Λάρισας και Σποράδων.

Δείτε επίσης: «Οι πλημμύρες ενδέχεται να ανοίξουν κι ένα άλλο μεγάλο και άσχημο κεφάλαιο, αυτό της...» - Συναγερμός από τον Σάκη Αρναούτογλου

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τον αγιασμό στα σχολεία

Μετά από συνεννόηση του Υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Κυριάκου Πιερρακάκη και του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, και λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή της Θεσσαλίας λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας, ανακοινώνεται με απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ότι τα μαθήματα σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023.