Τροχαίο στην Εθνική Οδό πριν του Ευζώνους: Λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα - Τρεις νεκροί

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τροχαίο στην Εθνική Οδό πριν του Ευζώνους: Λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα - Τρεις νεκροί

Την ώρα που η χώρα προσπαθεί να συνέλθει και να επανέλθει από τις συνέπειες της καταστροφικής κακοκαιρίας Daniel (δείτε εδώ πόσα θύματα άφησε πίσω της), ένα σοκαριστικό τροχαίο έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου, λίγο μετά τις 7:00 το πρωί, στην Εθνική Οδό πριν τους Ευζώνους, 521ο χιλιόμετρο του ΠΑΘΕ.

Ένα τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο οχήματα, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι, συνολικά, να χάσουν τη ζωή τους.

Τι συνέβη στο τροχαίο στην Εθνική οδό με τους τρεις νεκρούς

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το eidisis.gr, στο τουριστικό λεωφορείο επέβαιναν 81 άτομα, όλοι προερχόμενοι από την Σερβία. 23 από τους επιβάτες αυτούς έχουν τραυματιστεί και αμέσως διακομίσθηκαν στο νοσοκομεία του Κιλκίς και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Στο ένα όχημα, από την άλλη πλευρά, επέβαιναν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα τρία άφησε την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, ενώ το τέταρτο είναι σοβαρά τραυματισμένο. Στο δεύτερο αυτοκίνητο, επέβαιναν μία γυναίκα από τη Σερβία και ένα παιδάκι, που είναι, ωστόσο, καλά στην υγεία τους.

Τροχαίο ΠΑΘΕ

Τροχαίο ΠΑΘΕ νεκροί

Τροχαίο νεκροί

UPDATE: Υπέκυψε στα τραύματα του και ο τέταρτος επιβάτης του επιβατικού οχήματος, με τους νεκρούς του δυστυχήματος να ανεβαίνουν στους τέσσερις. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας από 68 έως 73 ετών, εκ των οποίων οι τρεις Έλληνες και ένας υπήκοος Ρωσίας.