Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του Μασούτη για τους πληγέντες από τις πλημμύρες

Επίσημη ανακοίνωση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση του Μασούτη για τους πληγέντες από τις πλημμύρες

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η απόφαση του Μασούτη να στηρίξει τους πληγέντες στην Θεσσαλία μετά τις καταστροφικές πλημμύρες (δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις), προσφέροντας 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Φάρσαλα, Καρδίτσα, Ελασσόνα, Σοφάδες και Σκιάθο.

Η ενέργεια ισχύει από τη Δευτέρα 11/9 έως και το Σάββατο 16/9, ωστόσο εξαιρούνται προϊόντα αλκοόλ, είδη καπνού, κάρτες χρόνου ομιλίας & internet.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μασούτη

Ως αναπόσπαστο μέλος της κοινωνίας των πόλεων που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες, η Δ. Μασούτης υποστηρίζει άμεσα και εμπράκτως τους συνανθρώπους μας, προσφέροντας 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα στα Super Market Μασούτης σε Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, Φάρσαλα, Καρδίτσα, Ελασσόνα, Σοφάδες και Σκιάθο.

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας και των περιοχών που έχουν πληγεί βαρύτατα από τις καταστροφικές πλημμύρες, οι εργαζόμενοι στα καταστήματα Μασούτης, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να εξυπηρετηθούν και καλυφθούν επαρκώς οι ανάγκες όλων, ακόμη και υπό αντίξοες συνθήκες τροφοδοσίας.

Η ενέργεια ισχύει από τη Δευτέρα 11/9 έως και το Σάββατο 16/9.

*εξαιρούνται προϊόντα αλκοόλ, είδη καπνού, κάρτες χρόνου ομιλίας & internet

Είμαστε πάντα δίπλα σας. Καλή δύναμη σε όλους!

Μασούτης εκπτώσεις Θεσσαλία