Συνετρίβη ελικόπτερο στη Βόρεια Εύβοια

Τι συνέβη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ

Μία έκτακτη είδηση έγινε γνωστή την Πέμπτη (28/9), καθώς συνετρίβη ιδιωτικό ελικόπτερο στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας, στην παραλία του Αχλαδίου με τους κατοίκους να αναστατώνονται με το άκουσμα της έκρηξης.

Η συντριβή ελικοπτέρου στη Βόρεια Εύβοια

Μέσα από το ρεπορτάζ του ''Ώρα Ελλάδος'' τονίστηκε, πως μέσα στο ελικόπτερο υπήρχαν δύο επιβαίνοντες με αυτούς να ξεκινάνε από το Μαντούδι με προορισμό το Βόλο, όταν ξαφνικά το ελικόπτερο πήρε περίεργη κλήση και έχασε ύψος.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας των επιβαινόντων, ωστόσο λέγεται πως οι καιρικές συνθήκες ήταν κακές και ίσως συνέβαλαν στην πτώση με την ορατότητα να είναι περιορισμένη (δείτε εδώ πως θα είναι ο καιρός σήμερα σε όλη την Ελλάδα).

Η ανάρτηση του Αρναούτογλου για τα έντονα καιρικά φαινόμενα

Αργά το βράδυ της Τετάρτης 27/9 ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό, που λειτουργεί στο Facebook, με την οποία γνωστοποίησε, πως δεν έχει δει ξανά αντίστοιχη κατάσταση με αυτή της Μαγνησίας, που επικρατεί το τελευταίο διάστημα.

«Δεν θυμάμαι ποτέ κάποια περιοχή να έχει "χτυπηθεί" απο κακοκαιρία με τέτοια ένταση και μέσα σε τόσο ελάχιστο χρονικό διαστημα όπως η Μαγνησία. Το ύψος βροχής ξεπέρασε σήμερα στο Βόλο τα 200 λίτρα / τετ. μέτρο και τα 1000 για το μήνα Σεπτέμβριο, ο οποίος ακόμα δεν έχει τελειώσει, όταν ο μέσος όρος βροχής για τον μήνα Σεπτέμβρη για την πόλη είναι περίπου τα 35 λίτρα/τετ μέτρο και αν.. Τώρα αν δεν έχει σχέση αυτό με την ταχύτητα εξελισσόμενη κλιματική αλλαγή τότε πάω πάσο!
Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου», έγραψε ο Σάκης Αρναούτογλου.