Δεν παρευρέθηκε στη δίκη σήμερα 28/9 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - Αμείλικτος ο εισαγγελέας

Συνεχίζεται αύριο (29/9) η δίκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ndp
ndp

Την Πέμπτη (28/9) συνεχίστηκε η δίκη του σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από το σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο με τον ίδιο να μην παρευρίσκεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Μέσα από πληροφορίες, που διέρρευσαν από το Protothema.gr έγινε γνωστό, πως ο εισαγγελέας ήταν αδιάλλακτος και πως δεν δέχτηκε κανένα ελαφρυντικό. Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή (29/9) με την τελική ετυμηγορία.

Δείτε επίσης: «Τιμή μου να σκοτώσω τον Μπάμπη!» - Εκτός εαυτού ο πατέρας της Καρολάιν

Η αγόρευση του εισαγγελέα για τη δίκη του Μπάμπη Αναγαγνωστόπουλου

«Γιατί η Καραλάιν που ήταν η χαρά της ζωής έχασε τον εαυτό της; Εγκλωβίστηκε και χειραγωγήθηκε από τον κατηγορούμενο. Μήπως και αυτή η κάμερα στο ισόγειο του σπιτιού τους ήταν για να παρακολουθεί ο κατηγορούμενος καθημερινά τη σύζυγό του; Η Καρολάιν πήγαινε παντού με ταξί του φίλου του και εκείνος είχε εφαρμογή στο κινητό του για να παρακολουθεί κάθε κίνηση της. (…) Η Καρολάιν θαμπώθηκε από το κατηγορούμενο. Έφτασε στο σημείο να πηγαίνει με ελικόπτερα στο σχολείο της και της δίνει ανθοδέσμη, τον ερωτεύτηκε.

Το θύμα γνώρισε τον κατηγορούμενο στα 16 και στα 17 της τον παντρεύτηκε ενώ οι γονείς της διαφωνούσαν. Ο γάμος έγινε τρεις μέρες μετά την ενηλικίωση της. Τον παντρεύτηκε σε ένα γάμο στη Πορτογαλία. Ήταν 18 και 3 ημερών. Αυτές οι αποφάσεις ήταν με δική της πρωτοβουλία άραγε; Η κάποια αλλού; Το θύμα απέκρυψε το γάμο και την αρχική της εγκυμοσύνη από τους γονείς της. Ο κατηγορούμενος την έκανε να νιώθει ενοχές που απέτυχε η πρώτη εγκυμοσύνη. Ρώτησα τον Αναγνωστόπουλο γιατί υπήρξε και δεύτερη εγκυμοσύνη αμέσως μετά την πρώτη αποτυχημένη και δεν μου απάντησε. Μήπως ήταν και αυτός ένας τρόπος να εγκλωβίσει την Καρολάιν; Να την κάνει κτήμα του; Αυτό το πανέμορφο κορίτσι έπαψε ακόμη και να φροντίζει τον εαυτό του, ενώ αυτός ντύνονται στην τρίχα.

Ο κατηγορούμενος εξιδανίκευε το γάμο του στη κ. Μυλωνοπουλου ενώ η Καρολάιν της έλεγε «θέλω να πάρω το παιδί και να φύγω». (…) Η Καρολάιν φοβόταν να πει στη μητέρα της ότι έκανε λάθος. Ήταν μόνη με ένα παιδί χωρίς χρήματα. Και παρότι οι γονείς της της έστελναν 1000 ευρώ, αυτά κατέληγαν στον κατηγορούμενο, ο οποίος δεν δίστασε να πάρει το 11 μηνών μωρό στη κηδεία.

Το έβαλε πάνω στο πτώμα της μητέρας του, την οποία είχε σκοτώσει ο ίδιος. Δεν δίστασε να ζητήσει από τη μητέρα της Καρολάιν 2 .000 ευρώ για το φέρετρο. Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της φιλαυτίας και της χειριστικής συμπεριφοράς τότε τι είναι; Ποιος βρασμός και ποια ψυχική ορμή; Τιμώρησε την Καραλάιν γιατί τόλμησε να πάει κόντρα στις βουλήσεις του Θεού, αυτού του ίδιου, όπως αντιλαμβάνονταν τον εαυτό του», είπε μεταξύ άλλων ο εισαγγελέας.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

NDP

Πηγή: Protothema.gr