Τραγωδία Πάτρα: «Η μητέρα από την Πάτρα είναι η κυρία, βασίλισσα!» - Σοκαριστική μαρτυρία φυλακισμένης

«Είναι ψυχρή γυναίκα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στην μεσημεριανή εκπομπή, "Αλήθειες με τη Ζήνα", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, παραχώρησε συνέντευξη φυλακισμένη και μίλησε για τη συγκρατούμενή της, Ρούλα Πισπιρίγκου, περιγράφοντας το πως ζει μέσα στην φυλακή η μητέρα από την Πάτρα.

Η μαρτυρία της συγκρατούμενης της Ρούλας Πισπιρίγκου για το πως ζει στη φυλακή

«Με την μητέρα από την Πάτρα την έχω δει δύο φορές, μια χαρά είναι η κυρία, βασίλισσα! Δηλαδή, με δίσκους τα θέλει όλα. Ό,τι δεν της αρέσει της το αλλάζουν, εμείς είμαστε τα ζώα μέσα στην φυλακή, αυτή είναι κυρία. Πολύ ψυχρή γυναίκα. Δεν την νοιάζει τίποτα σαν να είναι σπίτι της», σχολίασε η φυλακισμένη.

Δείτε επίσης: Τα λόγια της ιατροδικατού στη δίκη της 9χρονης από την υπόθεση της Πάτρας

«Κάνει παρέα μόνο με την μάνα που έβγαζε την κόρη της τη δωδεκάχρονη. Μαζί προαυλίζονται, μαζί τρώνε, μαζί είναι στο κελί. Φιλίες δεν κάνει, δεν τις κάνει κανένας φιλίες. Δημιουργεί προβλήματα με τα φαγητά, που δεν της αρέσουν, και θέλει κάτι άλλο. Το γυρνάει πίσω αν δεν της αρέσει, και ζητάει κάτι άλλο σε φαγητό από αυτά που της αρέσει, όταν θέλει κάτι άλλο. Αυτή παραγγέλνει από το καφενείο, δεν παραγγέλνει σαν εμάς από την καντίνα, δεν περιμένει. Αν και πάλι δεν της αρέσει ζητάει κάτι άλλο. Αυτή είναι η κυρία μέσα στην φυλακή αυτή. Είναι πολύ ψυχρή, όταν προαυλίζεται εμείς είμαστε κλεισμένες. όταν εμείς είμαστε έξω, εκείνη την έχουν κλεισμένη μέσα στο κελί.Οι δυό τους βγαίνουν μόνο με τη μητέρα της δωδεκάχρονης, αυτές προαυλίζονται μαζί», εξήγησε η γυναίκα.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Το ξεκαθάρισμα του Αλέξη Κούγια για την παραίτηση από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Ήταν μία κίνηση τακτικής, γιατί η κ. Πρόεδρος, προκατειλημμένη, ήθελε να απολογηθεί η κατηγορούμενη χωρίς την παρουσία δικηγόρου, οπότε ο μοναδικός τρόπος για να μην γίνει αυτό ήταν να δηλώσω την παραίτησή μου. Γι' αυτό μίλησα για τυπική παραίτηση. Δεν έχω εγκαταλείψει ποτέ κατηγορούμενο, σε πολλές δύσκολες υποθέσεις, και αυτό θα γίνει και τώρα. Θέλω να μιλήσω με την κατηγορουμένη για πράγματα που έχω σκοπό να κάνω, για να τα εγκρίνει. Δεν έχω κάνει ποτέ αίτημα εξαιρέσεως, δεν θέλω να το αλλάξω λίγο πριν συμπληρώσω 50 χρόνια δικηγορίας. Θα επανέλθω την Πέμπτη στο δικαστήριο», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Και πρόσθεσε: «Δεν αμφισβητώ την κρίση του δικαστηρίου, αμφισβητώ τη διαδικασία. Βλέπω τις κινήσεις του δικαστηρίου που δεν το ενδιαφέρει η αναζήτηση της αλήθειας, ούτε η άποψη της υπερασπίσεως κατηγορούμενης, το δικαστήριο όρισε 3 νεαρές δικηγόρους, οι οποίες αμφιβάλλω αν μπορούν να διαβάσουν την δικογραφία. Δεν γνωρίζω τι εμπειρία έχουν, δεν γνωρίζω σε πόσα δικαστήρια έχουν παραστεί και αν γνωρίζουν βασικές αρχές της δικονομίας για την διερεύνηση μίας ανθρωποκτονίας. Θα επικοινωνήσω μαζί τους, και έπειτα θα τοποθετηθώ υπεύθυνα. Η κυρία κατηγορούμενη έχει δικαίωμα να ακυρώσει τον διορισμό των νέων δικηγόρων και να επανέλθω κανονικά ως δικηγόρος».

«Από την πρώτη μέρα της δίκης, δεν έγινε δεκτό κανένα αίτημά μας. Το δικαστήριο έφερε κάτι νοσοκόμες, και απέρριπτε αιτήματα να έρθουν επιστήμονες, είναι πρωτοφανές. Τι χρόνο να κερδίσω με την παραίτησή μου; Η απολογία της κατηγορούμενης είναι έτοιμη από την 1η μέρα, οι ισχυρισμοί έγιναν μαζί με την κατηγορουμένη αυτό. Είναι κωμικό να λένε ότι προσπαθώ να κερδίσω χρόνο», επισήμανε έπειτα.

Και κατέληξε: «Η εκδίκαση της υπόθεσης της Μαλένας και της Ίριδας, μπορεί να αναβληθεί. Αν και περιμένω με λαχτάρα να εκδικαστεί, εκεί νομίζω θα γελάσει και το “παρδαλό κατσίκι” με αυτά που έχουν γίνει».

Δείτε επίσης: «Μ' έχετε εδώ έξι ώρες! Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, δεν αντέχω άλλο» - Ξέσπασε στη δίκη Πισπιρίγκου η ιατροδικαστής της 9χρονης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είναι ανήθικο, να πάει στο διά@λο η κατηγορούμενη! Το θέμα είναι...» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Αλέξη Κούγια στην απολογία της Πισπιρίγκου

«Εγώ είμαι ο Θεός της» - Ένταση στο δικαστήριο με την απαίτηση του Αλέξη Κούγια για την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Τώρα θα τον φτιάξω εγώ» - Η οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου τη στιγμή που κλήθηκε να κάνει μήνυση στον Πέτρο Κουσουλό

Ξεκινά η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Αχαΐα: «Που ξέρω εγώ ότι δεν έχει πειράξει τα παιδάκια;» - Συγκλονίζει η μητέρα της 23χρονης για τον θάνατο των εγγονών της

Πάτρα: Εισαγγελική παρέμβαση για τους θανάτους των βρεφών, 19 ημερών και 2 μηνών αντίστοιχα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 25 Οκτωβρίου;

28η Οκτωβρίου: Ποια είναι η αμοιβή των εργαζομένων και τι αλλάζει φέτος;

«Τα παιδάκια είχαν και αυτά ημερομηνία λήξεως» - Οι αποκαλύψεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αλέξης Κούγιας για την παραίτηση υπεράσπισης της Πισπιρίγκου: «Δαπανήθηκε χρόνος ακόμα και για καφετζούδες...» - Αυτοί είναι είναι 3 νέοι συνήγοροί της