Πόλεμος Ισραήλ: Τρόμος για συνεργείο του MEGA - Ρουκέτα της Χαμάς έσκασε 10 μέτρα μακριά από δημοσιογράφο

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πόλεμος Ισραήλ: Τρόμος για συνεργείο του MEGA - Ρουκέτα της Χαμάς έσκασε 10 μέτρα μακριά από δημοσιογράφο

Ο πόλεμος του Ισραήλ εναντίον της Παλαιστίνης δεν έχει τέλος και τραγικό είναι το γεγονός πως έχουν χαθεί χιλιάδες ζωές, ανάμεσα στις οποίες είναι αθώα παιδιά και άνθρωποι με όνειρα. Τα ελληνικά κανάλια έχουν στείλει συνεργεία και δημοσιογράφους εκεί για να ενημερώνονται σχετικά με όσα συμβαίνουν, απαθανατίζοντας τις σκληρές εικόνες με τα ερημωμένα τοπία και τις πόλεις φαντάσματα, μεταφέροντας τα γεγονότα στη χώρα.

Αυτό σημαίνει, ωστόσο πως κινδυνεύουν πραγματικά. Την Παρασκευή 3/11, μάλιστα, στην πόλη Σντερότ, ο απεσταλμένος του MEGA Λεωνίδας Καπερναράκος με τον εικονολήπτη Ηλία Μπασίσογλου βρέθηκαν λίγα μόλις μέτρα μακριά από ρουκέτα που εκτόξευσε η Χαμάς.

Στιγμές τρόμου για δημοσιογράφο του MEGA στον πόλεμο Ισραήλ - Παλαιστίνης

Ένα περιπολικό, συγκεκριμένα, των ισραηλινών αρχών βρέθηκε δίπλα τους για να τους ενημερώσει, μαζί με τους άμαχους πολίτες που βρίσκονταν εκεί, πως έπρεπε να απομακρυνθούν να κρυφτούν στο καταφύγιο που βρισκόταν κοντά. Τότε δημιουργήθηκε πανικός και ο κόσμος έσπευσε να κρυφτεί αμέσως στο νηπιαγωγείο της περιοχής. Ο Λεωνίδας Καπερναράκος, ωστόσο, δεν πρόλαβε και 10 μέτρα δίπλα του εξερράγη η ρουκέτα.

«Ο χρόνος για προστατευτείς είναι γύρω στα 5 με 7 δευτερόλεπτα», δήλωσε. Ευτυχώς, όμως, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Ο ίδιος, ωστόσο, μετά την έκρηξη δεν μπορούσε να ακούσει για πολύ ώρα (δείτε εδώ πόσοι εργαζόμενοι των ΜΜΕ έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι τώρα εκεί).