Έφυγε από την ζωή ο Sean Martin

Ήταν μόνο 26 ετών

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

«Είμαστε συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε τον ξαφνικό θάνατο του καλύτερου φίλου μας Sean» έγραψε χαρακτηριστικά το συγκρότημα The Night Café, ανακοινώνοντας τον θάνατο του 26χρονου τραγουδιστή τους, Sean Martin.

«Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο που νιώθουμε αυτή τη στιγμή, ακόμα παλεύουμε να τα επεξεργαστούμε όλα. Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της στιγμής για την οικογένεια και τους φίλους του Sean σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Sean δεν ήταν απλώς ο σύντροφός μας στο συγκρότημα, ήταν ο καλύτερος φίλος από την παιδική μας ηλικία, με τον οποίο μοιραστήκαμε τόσες πολλές αναμνήσεις πριν καν ξεκινήσει το συγκρότημα. Δημιουργήσαμε περισσότερες αναμνήσεις στην πορεία και πετύχαμε πράγματα που μόνο ονειρευόμασταν και θα τον αγαπάμε για πάντα. Η μνήμη του θα ζει για πάντα στις καρδιές μας και μέσα από τη μουσική που έβγαλε στον κόσμο για όλους εσάς. RIP Sean Martin», συνέχισαν ποστάροντας μια φωτογραφία του στην οποία φαινόταν χαμογελαστός κι ευτυχισμένος.

Διαβάστε επίσης: Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Κέκης

Η αιτία του θανάτου του Sean Martin δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Ωστόσο, πριν ένα χρόνο, ο καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι πάλευε με την υγεία του και χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση για να βοηθήσει μια μυστηριώδη ασθένεια. Μέσω του Facebook, μάλιστα, ανήρτησε: «Μερικοί από εσάς μπορεί να ξέρετε ότι παλεύω με την υγεία μου τα τελευταία δύο χρόνια, κάτι που ήταν τεράστιο εμπόδιο για την TNC και για να είμαι ειλικρινής ήταν αρκετά δύσκολο για όλους μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2014 και το 2017 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο EP Get Away From The Feeling. Το ντεμπούτο τους άλμπουμ, 0151, κυκλοφόρησε το 2019 και το 2021 κυκλοφόρησαν ένα EP με τίτλο For Better Days.