Ασπρόπυργος: Φρικιαστικές καταθέσεις για τον 30χρονο γυμναστή - «Tης είχε κατεβάσει το μπλουζάκι στην περιοχή του στήθους»

«Ο δάσκαλος της γυμναστικής συχνά προβαίνει σε θωπείες - χαϊδέματα στα παιδιά»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τη σύλληψη του 30χρονου, καθηγητή Φυσικής Αγωγής δημοτικού σχολείου του Ασπροπύργου. Γονείς κατήγγειλαν ότι παρενοχλούσε, σε κάποιες περιπτώσεις και σεξουαλικά, τα παιδιά τους.

Ο 30χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο γυμναστής οδηγείται σήμερα ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση. Ο κατηγορούμενος προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία 67% συνέπεια διαταραχής Άσπεργκερ.

«Tης είχε κατεβάσει το μπλουζάκι στην περιοχή του στήθους»

Στην κατάθεσή της, μητέρα λέει πως η 13χρονη κόρη της της ανέφερε ότι ο γυμναστής είχε στα πόδια του την ανήλικη αδερφή της, ηλικίας 8 ετών, και της είχε κατεβάσει το μπλουζάκι στην περιοχή του στήθους με την πρόφαση να δει σε ποιο σημείο έχει γρατζουνιστεί. Όπως διαπιστώθηκε όμως δεν υπήρχε καμία γρατζουνιά.

Άλλοι γονείς ανέφεραν ότι «κατόπιν διαπιστώσεων των παιδιών, ο δάσκαλος της γυμναστικής συχνά προβαίνει σε θωπείες – χαϊδέματα στα παιδιά». «Προβαίνει σε θωπείες και γαργαλητά σε βάρος του παιδιού χωρίς τη θέλησή του κυρίως στην κοιλιά και στις μασχάλες», αναφέρει άλλη μητέρα στην κατάθεσή της.

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr