Την έβριζαν, την εξέδιδαν και την απειλούσαν - Ο εφιάλτης της πλέον νεκρής, Φαίης, από τη μάνα και την αδερφή της

Η βίαιη αποβολή στον 8ο μήνα και τα βασανιστήρια που υπέστη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Την έβριζαν, την εξέδιδαν και την απειλούσαν - Ο εφιάλτης της πλέον νεκρής, Φαίης, από τη μάνα και την αδερφή της

Υπόθεση φρίκης, αποδεικνύεται αυτή του θανάτου της 23χρονης, μητέρας τριών παιδιών, Φαίης Μπακογιώργου που βρέθηκε νεκρή το 2021 στα Πατήσια, ενώ χρειάστηκαν δύο χρόνια για να διωχθούν η μητέρα της, η αδερφή της και η σπιτονοικοκυρά της, ως αυτουργοί του εγκλήματος.

Οι λεπτομέρειες της δολοφονίας που έρχονται στο φως σοκάρουν. Σύμφωνα με το MEGA, η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της Φαίης, της είχαν κάνει τη ζωή κόλαση, καθώς την κακοποιούσαν με κάθε πιθανό τρόπο. Η σπιτονοικοκυρά μάλιστα κατηγορείται πως ήταν όχι μόνο η μαστροπός της αλλά και εκείνη που την ξυλοκοπούσε συστηματικά.

Τα βασανιστήρια ήταν καθημερινά ακόμα και σε προχωρημένη κύηση στο τέταρτο παιδί της. Την πίεζαν να πέφτει πάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα ώστε να παίρνουν αποζημιώσεις από οδηγούς. Ο πατέρας της Φαίης είχε υποβάλει μήνυση, ενώ είχε προσλάβει και ιδιωτικό ερευνητή.

Η αστυνομία πήρε κατάθεση ακόμα και από ένα από τα παιδιά του θύματος, το οποίο παρουσία παιδοψυχολόγου, κατέθεσε ότι η σπιτονοικοκυρά χτυπούσε τη μητέρα του. Υπάρχει άλλη μια αντίστοιχη κατάθεση από ένοικο της πολυκατοικίας, ο οποίος μιλά για ξύλο και σε ένα από τα τρία παιδιά της.

Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr