Σε κωματώδη κατάσταση η 16χρονη κόρη πολύ γνωστού δημοσιογράφου - Βρέθηκε στο Βύρωνα αναίσθητη υπό την επήρεια ναρκωτικών

Τι αναφέρει η μητέρα της στην κατάθεσή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI
Φωτογραφία αρχείου: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Μία τραγική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας λίγα 24ωρα πριν. Μία 16χρονη, κόρη πολύ γνωστού δημοσιογράφου, σύμφωνα με το Super Κατερίνα, έπεσε θύμα εμπόρων ναρκωτικών, οι οποίοι την εκμεταλλεύτηκαν και την έκαναν "πειραματόζωό" τους.

Η νεαρή βρέθηκε σε πολυκατοικία στον Βύρωνα μαζί με μία φίλη της, 17 ετών, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο, σε κωματώδη κατάσταση. Ήταν μαζί στο διαμέρισμα εκείνο, υπό την επήρεια ουσιών, και το ασθενοφόρο κάλεσε η 17χρονη όταν το επόμενο πρωί συνειδητοποίησε πως η 16χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της. Η αστυνομία μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει έξι ατόμων, μέλη επικίνδυνης σπείρας, ανάμεσα στα οποία είναι δύο ανήλικοι.

Σοκάρει η υπόθεση με τη 16χρονη στον Βύρωνα με την σπείρα ναρκωτικών

Η κοπέλα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί αλλά και την κατάθεση της μητέρας, δεχόταν μεγάλη πίεση από τα μέλη της σπείρας, τα οποία πολλές φορές δεν την άφηναν να χρησιμοποιεί ούτε το τηλέφωνό της, με την ίδια να την καλεί επανειλημμένα, χωρίς να της επιτρέπεται να απαντήσει ή να δέχεται απάντηση από κάποιον έμπορο. Πολλές φορές, μάλιστα, την έβαζαν να δοκιμάζει διάφορα είδη ουσιών που ανακάλυπταν και είχαν στην κατοχή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από έρευνα των Αρχών εντοπίστηκε και μία μισογκρεμισμένη κατοικία στη Γλυφάδα, όπου έκρυβαν τις ποσότητες ναρκωτικών. Η απολογία των 5 εκ των κατηγορούμενων θα απολογηθούν σήμερα, Δευτέρα 20/11.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη στην Κατερίνη πρώην παίκτης ριάλιτι για κατοχή ναρκωτικών