Τραγωδία Πάτρα: Παίρνει τα πράγματα του Μάνου Δασκαλάκη από τον τάφο της Τζωρτζίνας, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου;

Βίντεο ντοκουμέντο από το T- live!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: Παίρνει τα πράγματα του Μάνου Δασκαλάκη από τον τάφο της Τζωρτζίνας, η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου;

Λίγες μέρες μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου (δείτε εδώ τι είπε), νέα αποκάλυψη σοκ κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για μία καταγγελία που αφορά την αδερφή της, Δήμητρα Πισπιρίγκου και έχει να κάνει με μία πράξη σε βάρος του Μάνου Δασκαλάκη. Όπως ανέφερε ρεπορτάζ και τη μαρτυρία πολίτη της ενημερωτικής εκπομπής "T-live", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, η αδερφή της κυρίας κατηγορουμένης φέρεται να παίρνει τα αντικείμενα που αφήνει ο πατέρας της μικρής Τζωρζίνας στο μνήμα της και να τα πετάει.

Νέα καταγγελία για τη Δήμητρα Πισπιρίγκου

Πάω πάρα πολλές φορές στο νεκροταφείο, γιατί έχω κάποιον δικό μου και έχω δει πάρα πολλές φορές να αφήνει πράγματα ο μπαμπάς της Τζωρτζίνας και πάνε την επόμενη ημέρα, τη μεθεπόμενη και τα πετάνε. Εγώ έχω δει, σίγουρα 2 φορές, τη Δήμητρα, την αδελφή της (Ρούλας). Και πετάει τα πράγματα, έχει σακούλα, έρχεται με ένα μηχανάκι κόκκινο, έχει σακούλα, βάζει ό,τι πράγματα έχει πάνω το μνήμα και τα παίρνει μαζί της και τα πετάει.

Πάει κόσμος αφήνει, έχω δει και άλλους που αφήνουν πράγματα και φροντίζουν το μνήμα και όταν βλέπω τη Δήμητρα, μετά δεν υπάρχει τίποτα πάνω στο μνήμα. Φέρνει σακούλες από το σπίτι. Συγκεκριμένα ο σύζυγός μου την είχε δει που έβγαζε τη σακούλα από το μηχανάκι, πήγε μέσα, επισκέφθηκε το μνήμα, πήρε. Γύρισε πίσω στο μηχανάκι, με ένα κόκκινο μηχανάκι χαρακτηριστικά, γιατί την έχει δει πολύς κόσμος, παίρνει τη σακούλα από το μηχανάκι, πάει και γεμίζει ό,τι υπάρχει πάνω στο μνήμα, τα πάντα. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που το κάνει.

Δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω τι τα κάνει και γιατί το κάνει. Δεν μπορώ να ξέρω. Τα φορτώνει και τα παίρνει μαζί της. Τα βάζει δηλαδή πάνω στο μηχανάκι με σακούλες και απομακρύνεται και τις δύο φορές που την έχω δει εγώ, αυτό έχει κάνει.

Μετά από 2 ημέρες δεν υπάρχει τίποτα. Έχω δει να παίρνει τη σακούλα, να μπαίνει μέσα στο μνήμα, να φορτώνει πράγματα και δεν υπάρχει τίποτα στο μνήμα εκείνη την ώρα. Παίρνει τη σακούλα και φεύγει» είπε η αυτόπτης μάρτυρας στην εκπομπή και μάλιστα παρουσίασε και βίντεο ντοκουμέντο.