Γεωργία Μπίκα: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί - «Στη ζωή μου δεν ενοχλώ άνθρωπο, ούτε...»

Τι συνέβη σήμερα 30/11 στην 6η τακτική ανακρίτρια στη Θεσσαλονίκη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ - EUROKINISI - ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΑΡΧΕΊΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ - EUROKINISI - ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΑΡΧΕΊΟΥ

Η Γεωργία Μπίκα είναι η 25χρονη κοπέλα, που κατήγγειλε την Πρωτοχρονιά του 2022, ότι είχε βιαστεί από γόνο επιχειρηματικής οικογένειας σε σουίτα ξενοδοχείου. Η υπόθεση αυτή σήμερα έχει κλείσει, καθώς ο 27χρονος κατηγορούμενος έχει απαλλακτικό βούλευμα.

Η νεαρή πλέον κατηγορείται από τον 27χρονο για συνέργεια στην αρπαγή του μετρ του φερόμενου ως διοργανωτή του πρωτοχρονιάτικου πάρτι. Οι διώξεις έχουν ασκηθεί σε τέσσερα άτομα με τη Γεωργία Μπίκα να είναι ένα από αυτά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης, την Πέμπτη 30/11 η 25χρονη πέρασε την πόρτα 6ης της τακτικής ανακρίτριας στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να απολογηθεί. Η απολογία ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω αποχής των δικηγόρων και έτσι η νέα ημερομηνία ορίστηκε για τον Δεκέμβριο.

Δείτε επίσης: Βιασμός 24χρονης Θεσσαλονίκη: «Νιώθω ότι έχω πάρει μια αναπνοή» - Οι πρώτες δηλώσεις της Γεωργίας Μπίκα μετά την προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Η Γεωργία Μπίκα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπoμπή T-live μιλώντας για την εξέλιξη της υπόθεσης της, καθώς από φερόμενο θύμα έχε καταλήξει να ως φερόμενη θύτης.

Οι δηλώσεις της Γεωργίας Μπίκα στο T-live

«Εγώ από πλευράς μου ξέρω, ότι ούτε άρπαξα, ούτε εξύβρισα, γενικά στη ζωή μου δεν ενοχλώ άνθρωπο, ούτε βρίζω άνθρωπο. Πηγαίνω με τις νόμιμες διαδικασίες. Η καταγγελία από ότι έχω μάθει δεν αφορά εμένα αφορά σε άλλον άνθρωπο, δεν ξέρω πώς συνδυάζομαι και εγώ», είπε η Γεωργία Μπίκα.

Το δημόσιο ξέσπασμά της στα social media για την απαλλαγή του κατηγορούμενου

«Ενημερώθηκα για το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ότι δέχεται την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση να τεθεί η υπόθεση μου στο αρχείο. Θα συνεχίσω τις προσπάθειές μου ασκώντας όλα τα ένδικα μέσα για να παραπεμφθεί η υπόθεση μου στο ακροατήριο για να τεθούν υπόψη των δικαστών όλα τα σοβαρά ζητήματα που μένουν αναπάντητα μέχρι σήμερα μπροστά σε μία ανοιχτή και δημόσια διαδικασία.

Είχα το ψυχικό σθένος να βγω με το πρόσωπό μου δημόσια και να μιλήσω άμεσα για την κτηνωδία που βίωσα και κανείς δεν πρέπει να ξαναβιώσει. Υπόθεση μου βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη. Με όλη μου την ψυχική δύναμη θα παλέψω μέχρι τέλους αναμένοντας τη δικαίωση. Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζουν», έγραψε χαρακτηριστικά.

undefined