Νεκρή γυναίκα από πυροβολισμούς στη Σαλαμίνα - Άφαντος ο σύντροφός της, τον είχε καταγγείλει για βία πριν 3 μέρες

Εκείνος 70 και εκείνη 43...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου/ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Φωτογραφία αρχείου/ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα εγκλήματα σε βάρος γυναικών σημειώνονται στη χώρα μας. Μάλιστα, από την υπόθεση των Γλυκών Νερών (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση) και έπειτα έχει ξεκινήσει και μία συζήτηση γύρω από τον όρο Γυναικοκτονία. Η ίδια η πραγματικότητα έρχεται να επιβεβαιώσει την αναγκαιότητα, για την ενσωμάτωση του όρου στο δημόσιο διάλογο και το νομικό πλαίσιο.

Έτσι, λοιπόν πριν λίγες ώρες, σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, ένα νέο έγκλημα με θύμα μία γυναίκα 43 ετών, όπου έπεσε νεκρή από πυροβολισμούς στη Σαλαμίνα, φέρεται να είναι μία τέτοια υπόθεση.

Νέο έγκλημα σε βάρος γυναίκας στη Σαλαμίνα

Δύο πυροβολισμούς στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος έχει η γυναίκα, που εντοπίστηκε στο σπίτι της στην οδό Αίαντος στις 9:30 το πρωί. Ακούστηκαν πυροβολισμοί και καβγάδες από το σπίτι τις πρωινές ώρες και λίγο αργότερα οι αρχές κατεύθασαν στο χώρο.

Όπως όλα δείχνουν, ο 70χρονος σύντροφος της αναζητείται από τις αρχές, για να ρίξει φως στην έρευνα, αφού εκείνος φαίνεται, να διαπληκτίστηκε με τη γυναίκα. Στο σημείο επίσης, οι ΕΛ. ΑΣ. ανακάλυψε δύο σφαίρες, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

Το είχε καταγγείλει για βία μόλις πριν 3 ημέρες

Η υπόθεση έχει αρχίσει να μετατρέπετται σε ακόμα ένα θρίλερ οικογενειακής τραγωδίας, αφού η αδικοχαμένη γυναίκα μόλις στις 2 Δεκεμβρίου του ίδιου έτους, είχε καταγγείλει στις Αρχές το σύντροφό της για κακοποίηση. Και τότε, όπως και τώρα, ο φερόμενος ως δράστης ήταν άφαντος με αποτέλεσμα να παρέλθει το αυτόφωρο και να συλληφθεί.

Είχε φύγει από το σπίτι το θύμα

Εκεί οι αστυνομικοί την παρότρυναν και της χορήγησαν το λεγόμενο panic button, ενώ της συνέστησαν να φύγει από το σπίτι που ζούσε μαζί του.

Έτσι η 43χρονη από εκείνη τη μέρα ζούσε με τη μητέρα της. Σήμερα, όμως, το πρωί ο δράστης πήγε με όπλο στο σπίτι αυτό, χτύπησε το κουδούνι και μόλις είδε την κοπέλα από το τζάμι της πόρτας πυροβόλησε με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από ρεπορτάζ της Ευλαμπίας Ρέβη, που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο στο ethnos.gr.