«Στη ζωή μου έχω μάθει να...» - Οι δηλώσεις του γνωστού τράπερ μετά τη σύλληψή του για συμμετοχή σε σπείρα που ανατίναζε ΑΤΜ

Η ταυτότητα του

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Στη ζωή μου έχω μάθει να...» - Οι δηλώσεις του γνωστού τράπερ μετά τη σύλληψή του για συμμετοχή σε σπείρα που ανατίναζε ΑΤΜ

Από χθες, το γύρω του διαδικτύου κάνει η είδηση για γνωστό τράπερ, ο οποίος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές μετά την εμπλοκή του σε σπείρα που ανατίναζε ΑΤΜ. Όπως όλα δείχνουν, η συμμορία έκλεβε οχήματα από πόλεις της επαρχίας και εντόπιζαν μηχανήματα ανάληψης χρημάτων σε απομακρυσμένες περιοχές και τα "χτύπαγαν". Για να επιτύχουν το σκοπό τους, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τη ληστεία, χρησιμοποιούσαν εργαλεία κοπής μετάλλων και στέρεα εκρηκτικά υλικά (δείτε εδώ περισσότερα).

Τα δημοσιεύματα για το τράπερ τις τελευταίες ώρες, δίνουν και παίρνουν, ενώ έχουν γίνει γνωστά πολλά στοιχεία για την ταυτότητά του και την προσωπική του ζωή. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι ήδη πατέρας, δύο παιδιών, από τις δύο πρώην συντρόφους του, ενώ αναμένει να αποκτήσει σε μερικούς μήνες το τρίτο του παιδί από την νυν κοπέλα του. Παράλληλα, εκείνος έχει δεχτεί καταγγελίες και για βιασμό από παλιά του σχέση, τις οποίες μετέπειτα η ίδια ανακάλεσε. Φαίνεται, πως έχει στο παρελθόν έχει ξανά συλληφθεί για ληστείες.

Όλα αυτά αποκάλυψε ρεπορτάζ της ενημερωτικής εκπομπής "T-live", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου. Ταυτόχρονα, ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή και εξέφρασε τη μεταμέλειά του για τα αδικήματά του.

Οι δηλώσεις του γνωστού τράπερ μετά τη σύλληψή του για τη συμμετοχή του σε σπείρα που έκλεβε ΑΤΜ

«Στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω το λάθος και να το πληρώνω. Θα είμαι κι αυτή τη φορά ειλικρινής, όταν βρεθώ ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης και θα αποδεχτώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει. Ξέρω, ότι έχω απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους με την εκ νέου εμπλοκή μου και ζητώ συγγνώμη. Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανέναν», δήλωσε στην εκπομπή ο γνωστός τράπερ, που κατηγορείται για την εμπλοκή του σε σπείρα που "χτυπούσε" ΑΤΜ. Αύριο, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, μάλιστα θα γίνει, όπως ανέφερε η δικηγόρος του η τακτική ανάκριση, η οποία βρισκόταν καλεσμένη στο πλατό.