Αράχωβα: Σοκαριστική εξέλιξη - Παίκτης ριάλιτι στο κάδρο των αρχών για την φρικιαστική κακοποίηση του χάσκι

Το αντικείμενο που θα "δείξει" την αλήθεια

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αράχωβα: Σοκαριστική εξέλιξη - Παίκτης ριάλιτι στο κάδρο των αρχών για την φρικιαστική κακοποίηση του χάσκι

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ereportaz, κι ενώ οι έρευνες των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται για να εντοπιστεί ο φρικιαστικός αυτός άνθρωπος που είναι υπαίτιος για την κακοποίηση και δολοφονία του 8χρονου χάσκι, στο «κάδρο» υπάρχει το όνομα ενός πρώην παίκτη ριάλιτι, ο οποίος θεωρείται ότι μπορεί να είναι ο δράστης της απίστευτης κτηνωδίας που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και έχει φέρει τις αντιδράσεις από τις φιλοζωϊκές οργανώσεις που ζητούν δικαιοσύνη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το λουρί του σκυλιού, που αφαιρέθηκε κατά την φρικτή αυτή πράξη, θα είναι το αντικείμενο που θα μαρτυρήσει την ταυτότητα του δράστη, αφού θα υπάρχει επάνω του γενετικό υλικό ή κάποιο αποτύπωμα.

Η στιγμή που ο ιδιοκτήτης βρήκε το χάσκι

Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού συγκλόνισε μιλώντας πριν από λίγες ώρες στην εκπομπή Live News για τις πρώτες στιγμές από την ώρα που βρήκε το χάσκι.

«Είχε αιμορραγία, ήταν ημιλιπόθυμο. Τον πήρα αγκαλιά, τον έβαλα στο αυτοκίνητο. Έφυγα εκτάκτως για την κτηνίατρο μου. Όταν αντίκρισε και η γιατρός μου το περιστατικό. Έμεινε άναυδη. Καθίσαμε όλο το βράδυ, τον είχα στην αγκαλιά μου. Τον έβλεπα όμως ότι θα τα καταφέρει να σου πω την αλήθεια. Με κοίταζε στα μάτια και μου έλεγε «είμαι δυνατός». Σηκώθηκε και όρθιος το βράδυ στο σπίτι, ήπιε νεράκι. Εννέα η ώρα περίπου έκανε ένα τίναγμα, τινάχτηκε το σκυλί. Έτρεξα αλλά είχε πάθει ανακοπή»