Αράχωβα: Κενά στην κατάθεση του ιδιοκτήτη - Τι δείχνουν οι κάμερες της περιοχής για την κακοποίηση του χάσκι

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος στις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αράχωβα: Κενά στην κατάθεση του ιδιοκτήτη - Τι δείχνουν οι κάμερες της περιοχής για την κακοποίηση του χάσκι

Τεράστιος σάλος έχει δημιουργηθεί γύρω από τον θάνατο του χάσκι στην Αράχωβα, καθώς πριν ξεψυχήσει κακοποιήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο. Οι Αρχές αναζητούν επίμονα τον θύτη, ενώ ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί στην προσπάθειά του να βοηθήσει να βρεθεί το πρόσωπο πίσω από την αποτρόπαιη αυτή κίνηση και οι αναρτήσεις στα social media δεν έχουν τέλος.

Σήμερα, Πέμπτη 7/12, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, T-Live, ο κηδεμόνας του χάσκι βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα ξανά, για συμπληρωματική κατάθεση, και έμεινε εκεί καταθέτοντας για περισσότερες από τρεις ώρες, καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία και έπρεπε να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις.

Δείτε επίσης: Οι αναρτήσεις του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη για την εμπλοκή του ονόματος του στην υπόθεση βιασμού του χάσκι

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση κακοποίησης του Χάσκι στην αράχωβα

Οι αστυνομικοί, συγκεκριμένα, φαίνεται πως έχουν συλλέξει βίντεο από την περιοχή, στα οποία φαίνεται ότι ο Όλιβερ, όπως ονομαζόταν ο σκύλος, κυκλοφορούσε μόνος του και ελεύθερος και από τις 24 μέχρι και τις 26 Νοεμβρίου, γεγονός το οποίο έρχεται σε αντιπαράθεση με τα όσα τους είχε δηλώσει ο κηδεμόνας.

Ο ίδιος είχε αναφέρει πως ο Όλιβερ ήταν πάντα μέσα στο σπίτι και δεν έβγαινε ποτέ μόνος του έξω, εκτός από εκείνη που έφυγε και επέστρεψε στις 27 του μήνα, αφού κακοποιήθηκε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί ζήτησαν τόσο από τον ιδιοκτήτη, όσο και από γείτονες της περιοχής, να καταθέσουν εγγράφως και ενόρκως, εάν υπήρχαν ποτέ κάμερες στα σπίτια τους ή όχι, μιας που καίριο ζήτημα είναι εάν ξηλώθηκαν οι κάμερες που υπήρχαν εκεί αφού διαπράχθηκε το έγκλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης ήταν μαζί με τη δικηγόρο του, διότι πρόθεσή τους ήταν να ζητήσουν στοιχεία του φακέλου της υπόθεσης.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Δήμαρχος Αράχωβας, Γιάννης Σταθάς, ο οποίος μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Μπορεί κάποιος με αγγελικό πρόσωπο να είναι ο κακοποιητής».