Εφιαλτικό το σημερινό 15/12 απόγευμα στους δρόμους - ''Καμπανάκια'' για το χειρότερο μποτιλιάρισμα του χρόνου

Οι λόγοι που θα ''φρακάρει'' το οδικό δίκτυο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - EUROKINISI - Φωτογραφία Αρχείου
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - EUROKINISI - Φωτογραφία Αρχείου

Ένα δύσκολο απόγευμα αναμένεται να ζήσουν οι οδηγοί στο λεκανοπέδιο της Αττικής την Παρασκευή 15/12 με τον σύμβουλο διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής να ''χτυπάει'' καμπανάκια σε όσους θα βρίσκονται στους δρόμους.

Πιο αναλυτικά, ο Κίμων Λογοθέτης ανέφερε στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, πως το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις απογευματινές ώρες με την αγοραστική κίνηση να έχει αυξηθεί μιας και βρισκόμαστε πολύ κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δείτε επίσης: Εορταστικό ωράριο καταστημάτων: Ποιες ημέρες και ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη;

Η μεγάλη συμφόρηση στους δρόμους της Αθήνας την Παρασκευή 15/12

Παράλληλα ο ίδιος τόνισε, πως σήμερα Παρασκευή 15/12 το κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας θα ενταθεί λόγω των πορειών στο κέντρο της πόλης αλλά και εξαιτίας των καιρικών φαινομένων, που θα σημειωθούν τις επόμενες ώρες (δείτε εδώ).

Η ανακοίνωση του Συμβούλου Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής

«Οι μεγαλύτερες δυσκολίες αναμένονται στο κέντρο της Αθήνας, στον Κηφισό, στην Βασιλέως Κωσταντίνου , στην Αρδηττού, στην Κηφισίας και στην Βασιλίσσης Σοφίας. Οι χρήστες του οδικού δικτύου καλούνται να οπλιστούν με υπομονή και καλή διάθεση, τηρώντας όλους τους κανόνες οδικής ασφάλειας, με σεβασμό στο συμπολίτη και στην ανθρώπινη ζωή», ανέφερε ο Κίμωνας Λογοθέτης στο protothema.gr .