Βέροια: Μαθήτρια στην τάξη που αποδεκατίστηκε στα Τέμπη το 2003 η 37χρονη που σκότωσε το μωρό της - «Το έκανε ο έξω από εδώ», φώναζε

Το χτύπησε με μανία και μετά το έπνιξε μπροστά στα παιδιά της ηλικίας 7 και 6 ετών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
unsplash.com
unsplash.com

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Βέροια χθες Τρίτη 9/1. Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της 41χρονης Γεωργίας, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και φίλο του, ακόμη ένα τραγικό περιστατικό συγκλονίζει την Ελλάδα.

37χρονη μητέρα σκότωσε το 6 μηνών βρέφος της μπροστά στα μάτια των 2 ανήλικων παιδιών της, ηλικίας 6 και 7 ετών. Τα παιδιά μάλιστα, μόλις είδαν τη μητέρα τους να χτυπάει με μανία το αδερφάκι τους, έτρεξαν να ειδοποιήσουν τους παππούδες τους που έμεναν στην απέναντι πολυκατοικία.

Μόλις ειδοποιήθηκαν έτρεξαν στο σπίτι και όπως αναφέρει το Thetoc, ο παππούς και η γιαγιά όρμηξαν πανικόβλητοι και φώναζαν "τι έκανες; τι έκανες;", με την μητέρα να απαντά "δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ".

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες, το μωρό μεταφέρθηκε από τους παππούδες του εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τους ίδιους να είναι σε κατάσταση αλλοφροσύνης. Το βρέφος έφερε σοβαρά τραύματα και δεν είχε σφυγμό. Τελικά κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή...

Η 37χρονη ήταν μαθήτρια στην τάξη που αποδεκατίστηκε στα Τέμπη το 2003 όπως μεταδίδει το thesstoday.gr. Η ίδια δεν είχε πάει στην εκδρομή, ωστόσο σύμφωνα με το τοπικό μέσο, έκτοτε απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, δεν είναι η μόνη που απέκτησε μετατραυματικό στρες. Τον Ιούλιο του 2022 ένας ακόμη μαθητής έβαλε τέλος στη ζωή του, καθώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει την τραγωδία που βίωσε ενώ για χρόνια πάλευε με ψυχολογικά προβλήματα.

Συνελήφθη η 37χρονη για τη δολοφονία του μωρού της

Κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τη μητέρα για ανθρωποκτονία.

Να σημειώσουμε πως δυο κόρες της έχει αποκτήσει από τον πρώην σύζυγό της, ενώ το βρέφος είχε αποκτήσει από τον δεύτερο σύζυγό της, ο οποίος όπως κυκλοφόρησε την είχε εγκαταλείψει πριν από περίπου ένα μήνα.