Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: «Δεν θα πείραζα ποτέ ούτε τρίχα της...» - Συγκλονίζει ο 39χρονος με τη νέα συνέντευξή του μέσα από τη φυλακή

«Δεν υπάρχουν ούτε ίχνη πάλης»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γυναικοκτονία Θεσσαλονίκη: «Δεν θα πείραζα ποτέ ούτε τρίχα της...» - Συγκλονίζει ο 39χρονος με τη νέα συνέντευξή του μέσα από τη φυλακή

Η υπόθεση με τη γυναικτονία της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη από τη Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει το πανελλήνιο με τον 39χρονο σύντροφό της και τον συνεργό του να κατηγορούνται για τη δολοφονία της. Για την ώρα έχει αποφασιστεί η προφυλάκιση και των δύο με τον 39χρονο να αρνείται κάθε κατηγορία.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με το παρελθόν του 41χρονου - Είχε νεκρό παιδί του οποίου το πτώμα εξαφανίστηκε

Να τονίσουμε εδώ, πως ο συγκατηγορούμενος του έχει ομολογήσει την πράξη για την οποία κατηγορούνται. Μέσα όμως από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο 39χρονος μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και προβλήθηκε τη Δευτέρα 15/1 βλέπουμε να εμμένει στην αθωότητά του.

Η πρώτη συνέντευξη του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 41χρονης από τη φυλακή

«Στην απολογία μου είπα αυτό που λέω από την πρώτη στιγμή. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταδεχτώ καμία κατηγορία. Δεν έχω κάνει κανένα κακό στη Γεωργία, δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ. Σε εμένα δεν υπάρχει ούτε το κίνητρο της ληστείας, που ισχυρίζεται ο έταιρος κατηγορούμενος στην υπόθεση. Γνωρίζω πολύ καλά τα οικονομικά της εδώ και τρία χρόνια. Εγώ της είχα δώσει λεφτά ξέρω πολύ καλά τι είχε το πορτοφόλι της.

Δεν θα παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει και δε θα έκανα ποτέ. Δεν θα πείραζα ποτέ και δεν πείραξα ποτέ τρίχα της Γεωργίας. Ξέρουν πολύ καλά όσοι την ξέρουν ότι αν της έκανα το παραμικρό θα είχε φύγει», είπε αρχικά ο 39χρονος.

«Πήγαμε σπίτι γύρω στις 11. Σαχλαμαρίσαμε λίγο, πήρα τα φάρμακά μου και πέσαμε για ύπνο. Όπως προκύπτει και από την αυτοψία της αστυνομίας, δεν υπάρχουν ούτε ίχνη πάλης, πέραν από ένα δυο πράγματα τα οποία δεν μπορούν να προσδιοριστούν σε χρόνο κλπ. Σαφείς ενδείξεις δεν υπάρχουν αρνητικής ενέργειας. Δεν έχω δική μου θεωρία επί του παρόντος. Υποθετικά είπαμε κάτι με τον δικηγόρο, που δεν είναι προς τα έξω», είπε ο 39χρονος.