31χρονος Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο κρεοπώλης - «Είμαστε σχεδόν 100 άτομα από κάτω», δηλώνει η αδερφή του Μπάμπη έξω από το τμήμα

Τι συνέβη τελικά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
31χρονος Μεσολόγγι: Συνελήφθη ο κρεοπώλης - «Είμαστε σχεδόν 100 άτομα από κάτω», δηλώνει η αδερφή του Μπάμπη έξω από το τμήμα

Πριν από μερικές ημέρες ένας 31χρονος, που ακούει στο όνομα Μπάμπης, εξαφανίστηκε από το Μεσολόγγι μετά από καβγά που είχε με κρεοπώλη της περιοχής και οι Αρχές ξεκίνησαν να ερευνούν αμέσως την υπόθεση, καθώς από την πρώτη στιγμή υπήρξαν υποψίες.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, συγκεκριμένα, ήταν ο τελευταίος που τον είδε ζωντανό και ενώ αρχικά είχε ισχυριστεί πως ο φίλος του ήταν εκείνος που τον είχε καλέσει εκείνο το βράδυ για να συναντηθούν, αποκαλύφθηκε τελικά πως εκείνος ήταν που κάλεσε τον 31χρονο σε συνάντηση.

Μάλιστα, ο 50χρονος είχε μία συνομιλία στο κινητό με έναν άλλο φίλο του, την οποία έσβησε, κάτι που θεωρήθηκε επίσης ύποπτο, με αποτέλεσμα οι Αρχές να του κατασχέσουν το κινητό, το οποίο απέστειλαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι

Παρόλο που ο Μπάμπης δεν έχει βρεθεί ακόμα, την Πέμπτη 18/1, έγινε γνωστό πως ο βασικός ύποπτος τελικά συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και η αδερφή του θύματος μίλησε στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, γι' αυτό.

«Δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση ακόμα. Είναι στο αστυνομικό τμήμα της Ασφάλειας. Περιμένω να δω αν θα τον φέρουν στο δικαστήριο, που θα μιλήσει λογικά με ανακριτή – εισαγγελέα. Ακόμα είναι στο αστυνομικό τμήμα, δεν έχει κατέβει ακόμα. Είμαστε σχεδόν 100 άτομα από κάτω. Η λογική αυτό έλεγε, ότι εφόσον ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε, κάτι ξέρει, κάτι έκανε. Δε ξέρω. Θα περιμένω να πάρω χαρτιά της δικογραφίας στα χέρια μου για να μάθω ακριβώς τι έχει ειπωθεί. Δε ξέρω τι ισχύει και τι όχι από όλα αυτά που βλέπω να βγαίνουν στη δημοσιότητα. Θέλω να διαβάσω όλα τα έγγραφα που θα έρθουν στα χέρια μου για να μπορώ να μιλήσω κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά η αδελφή του, Χριστίνα.

Δείτε επίσης: Μπάμπης Κούτσικος - εξαφάνιση Μεσολόγγι: Που εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του