31χρονος Μεσολόγγι: «Μπορεί να έχει τεμαχιστεί!» - Σοκαριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του αγνοούμενου Μπάμπη

«Δεν είναι μόνο ο χειρισμός των χεριών, αλλά πρέπει να υπάρχει και ο κατάλληλος εξοπλισμός»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
31χρονος Μεσολόγγι: «Μπορεί να έχει τεμαχιστεί!» - Σοκαριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του αγνοούμενου Μπάμπη

Οι έρευνες συνεχίζονται για την αναζήτηση του 31χρονου Μπάμπη, που αγνοείται εδώ και ημέρες στην περιοχή του Μεσολογγίου. Τελευταία εξέλιξη στη υπόθεση είναι η σύλληψη του κρεοπώλη, που θεωρείται ύποπτος.

Όσο λοιπόν περνάει ο καιρός μειώνονται οι πιθανότητες να είναι ζωντανός ο 31χρονος Μπάμπης και μάλιστα λέγεται ότι μπορεί να έχει δολοφονηθεί από τον κρεοπώλη, φίλο του.

Την Παρασκευή 19/1 μίλησε στο Πρωινό ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης με τον ίδιο να εξηγεί με βάση την εμπειρία του, πως υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να έχει τεμαχιστεί ο 31χρονος δεδομένης της εργασίας του υπόπτου.

Δείτε επίσης: Μπάμπης Κούτσικος - εξαφάνιση Μεσολόγγι: Που εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του

Οι δηλώσεις ιατροδικαστή για τον εξαφανισμένο 31χρονο Μπάμπη από το Μεσολόγγι

«Δυστυχώς δεν είναι ακραίο σενάριο αυτό. Υπάρχει τεχνική ικανότητα και δυνατότητα, γιατί δεν είναι μόνο ο χειρισμός των χεριών, αλλά πρέπει να υπάρχει και ο κατάλληλος εξοπλισμός για να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Συνεπώς το σενάριο αυτό δεν είναι καθόλου ακραίο μπορεί να έχει συμβεί και να τεμαχιστεί, έτσι ώστε να μειώσει όσο μπορεί την πιθανότητα να βρεθεί η σορός και να έχουμε αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με την ανθρωποκτονία.

Είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστεί είναι σχεδόν αδύνατο. 'Έχω σενάρια και από το παρελθόν, όπως είναι η μικρή Άννι και δε βρέθηκε ποτέ η σορός. Οπότε το σενάριο να έχει τεμαχιστεί και να έχει διαμοιράσει τα τεμάχια σε διάφορα σημεία, δυσκολεύει πάρα πολύ το σενάριο να βρεθεί κάποια στιγμή», είπε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

Οι τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου

Η αδερφή του θύματος μίλησε την Πέμπτη 18/1 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, γι' αυτό.

«Δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση ακόμα. Είναι στο αστυνομικό τμήμα της Ασφάλειας. Περιμένω να δω αν θα τον φέρουν στο δικαστήριο, που θα μιλήσει λογικά με ανακριτή – εισαγγελέα. Ακόμα είναι στο αστυνομικό τμήμα, δεν έχει κατέβει ακόμα. Είμαστε σχεδόν 100 άτομα από κάτω. Η λογική αυτό έλεγε, ότι εφόσον ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε, κάτι ξέρει, κάτι έκανε. Δε ξέρω. Θα περιμένω να πάρω χαρτιά της δικογραφίας στα χέρια μου για να μάθω ακριβώς τι έχει ειπωθεί. Δε ξέρω τι ισχύει και τι όχι από όλα αυτά που βλέπω να βγαίνουν στη δημοσιότητα. Θέλω να διαβάσω όλα τα έγγραφα που θα έρθουν στα χέρια μου για να μπορώ να μιλήσω κι εγώ», είπε χαρακτηριστικά η αδελφή του, Χριστίνα.