31χρονος Μεσολόγγι: Έκτακτη είδηση - Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη σύμφωνα με την οικογένειά του

Λιποθυμικό επεισόδιο για τη μητέρα του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
31χρονος Μεσολόγγι: Έκτακτη είδηση - Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη σύμφωνα με την οικογένειά του

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, που εξαφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Μεσολόγγι δεν έχουν σταματήσει με την οικογένειά του αδικοχαμένου να αναζητάει νυχθημερόν το άψυχο σώμα του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που μετέφερε εκτάκτως το Live news την Δευτέρα 22/1 λέγεται, πως μετά από μεγάλη προσπάθεια των Αρχών και των οικείων του 31χρονου - βρέθηκε η σορός του Μπάμπη.

Δείτε επίσης: Μπάμπης Κούτσικος - εξαφάνιση Μεσολόγγι: Που εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του

Σημαντικές εξελίξεις με το άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι

Ασφαλώς, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, ούτε έχει εξακριβωθεί ότι το σώμα είναι του 31χρονου, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες του ρεπορτάζ είναι ασφαλείς. Η μητέρα και η αδερφή του αδικοχαμένου είναι σοκαρισμένες με τις τελευταίες εξελίξεις, αν και ήταν προετοιμασμένες για το χειρότερο δυνατό σενάριο.

Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις της μητέρας και της αδερφής του 31χρονου

«Το παιδί μου που είναι; Μίλα τέρας. Που είναι το παιδί μου; Που είναι ρε ψεύτη; Πες σε εμένα, άκου τη μάνα μόνο. Που είναι το παιδί μου ρε;

Ήθελα να τον κοιτάξω λίγο να μου πει που είναι το παιδί μου, μόνο αυτό, δε θέλω κάτι άλλο! Πρέπει να μου πει που είναι το παιδί μου, να βρω το παιδί μου τουλάχιστον, να το έχω, να μην περιμένω», είπε η μητέρα του Μπάμπη στο Super Κατερίνα.

«Ξέρουμε ότι ο Μπάμπης δε ζει και περιμένουμε να μας πει, που είναι αλλά δεν ομολόγησε. Από ότι γνωρίζω στη φάση που είναι η υπόθεση δε θα ανακρίνεται κάθε ημέρα. Εφόσον δεν έσπασε εκείνο το βράδυ δε θα το κάνει ποτέ. Εκτός και αν μας τον έδιναν εμάς, γιατί όσο σκληρό και να ακούγεται τα βασανιστήρια δεν εγκρίνονται από την αστυνομία. Βασανιστήρια πέρασε και ο αδερφός μου.

Αν μας τον έδιναν εμάς πέντε λεπτά θα τον κάναμε να πει που είναι ο Μπάμπης. Κατερίνα, ο κάμπος είναι τεράστια περιοχή. Υπάρχει ένα σημείο 2-3 μέτρων που δεν έχουμε ψάξει. Εμείς ξεκινάμε από την κάτω μεριά του κάμπου εκεί που είναι η θάλασσα. Μπορεί να μας πάρει 2-3 εβδομάδες με σκοπό να ψαχτεί το κάθε μέτρο για να πούμε, ότι έχουμε ψάξει παντού», είπε η αδερφή του 31χρονου Μπάμπη.