Μεσολόγγι: Καρέ καρέ η στιγμή που εντοπίζουν το άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη (Βίντεο) - «Οι τρύπες στο σώμα είναι...»

«Η μία βολή είναι σαν να σε πυροβολούν 9 πιστόλια», αναφέρει ο Γιώργος Καλλιακμάνης για το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μεσολόγγι: Καρέ καρέ η στιγμή που εντοπίζουν το άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη (Βίντεο) - «Οι τρύπες στο σώμα είναι...»

Η σορός του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι εντοπίστηκε 18 μέρες μετά την εξαφάνισή του και η εκπομπή του ALPHA, T-Live, κατέγραψε τη στιγμή που τα σωστικά συνεργεία αναγνώρισαν το άψυχο σώμα του. Η δημοσιογράφος του καναλιού, Ρένα Κουβελιώτη, βρισκόταν εκεί μαζί με άλλους εθελοντές και παρακολούθησε από το πρώτο λεπτό την κινητοποίηση όσων συμμετείχαν στην έρευνα.

Η ρεπόρτερ, μάλιστα, ακολούθησε τη διαδρομή που έκανε ο κρεοπώλης που έχει συλληφθεί ως βασικός κατηγορούμενος για την δολοφονία, μαζί με το θύμα, το μοιραίο βράδυ, στις 4/1. Τότε είναι που φάνηκε πως είπε ψέματα στις αρχές. Ο 50χρονος χρειάστηκε 50 λεπτά περίπου για να επιστρέψει στο σπίτι του, κάτι που δεν θυμόταν, δίνοντας λανθασμένα στοιχεία, οι κινήσεις του στις κάμερες, ωστόσο, το αποδεικνύουν. Ο ίδιος ισχυρίστηκε τότε πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, παρόλο που οι τοξικολογικές αποδείχθηκαν καθαρές.

Η στιγμή που εντοπίζεται η σορός του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι

Λίγες ώρες νωρίτερα βγήκε και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης (δείτε εδώ τι έδειξε) με τον Γιώργο Καλλιακμάνη να δηλώσει στην εκπομπή του STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα, για τους πυροβολισμούς στο σώμα του:

«Είναι σημαντικό να βρεθεί το όπλο και τα φυσίγγια. Στις επαναληπτικές καραμπίνες όταν πυροβολείς φεύγουν τα φυσίγγια. Είναι δύσκολο να βρεθούν, εκτός αν έριξε με το όπλο του Μπάμπη.

Η σορός έφερε τραύματα στην αριστερή μεριά και μπροστά και πίσω. Αυτό είπαν οι αστυνομικοί που είδαν το πτώμα και φαίνεται ότι οι τρύπες στο σώμα είναι πάνω από 9mm. Αυτό σημαίνει ότι τα φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνο έχουν μέσα ή 8 ή 10 ή 9 ή 25 βολίδες. Αν ήταν 9mm η βολίδα ήταν οι λεγόμενες “δραμιάρες” και πάνω από ένας πυροβολισμός. Η μία βολή είναι σαν να σε πυροβολούν 9 πιστόλια».