31χρονος Μεσολόγγι: Η γυναίκα που βοήθησε στην άρση απορρήτου του κινητού του Μπάμπη - Ποια ήταν η σχέση τους

Οι πρώτες συγκινητικές δηλώσεις για τη δολοφονία του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
unsplash+
unsplash+

Μετά από 18 ημέρες αναζήτησης ο 31χρονος Μπάμπης από το Μεσολόγγι εντοπίστηκε νεκρός με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκυλιού. Η οικογένειά του πενθεί τον άτυχο νέο, καθώς με το πέρασμα των ημερών είχαν εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να βρεθεί ζωντανός.

Αφού λοιπόν βρέθηκε η σορός του Μπάμπη στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Πάτρα με σκοπό να ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση (δείτε εδώ το ιατροδικαστικό πόρισμα, που προέκυψε για τη δολοφονία του).

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία επιχειρεί με ειδικούς ναρκαλιευτές να εντοπίσει την καραμπίνα ή φυσίγγια στο σημείο της δολοφονίας. Παράλληλα, γίνεται έρευνα στο κινητό του Μπάμπη με τη γυναίκα, που βοήθησε στην άρση απορρήτου του αριθμού του να παραχωρεί δηλώσεις την Τετάρτη 24/1 στο T-live.

Οι δηλώσεις του προσώπου που ξεκλείδωσε το τηλέφωνο του 31χρονου Μπάμπη

«Αυτήν την στιγμή έχουμε έναν άνθρωπο σε έναν άλλο κόσμο, ελπίζω να είναι ήρεμος εκεί, να ηρεμήσει η ψυχή του. Αυτό ήταν πολύ παλιά, εγώ δεν το θυμάμαι καν, το ξέχασα πάρα πολύ γρήγορα, γιατί μετά που έφυγε, λέω εντάξει, δεν θα έχει αυτό το κινητό. Είχαμε βγάλει τότε αριθμούς μαζί, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα άλλο.

Με πήραν και μου είπαν να πάρω μια κάρτα SIM για να γίνει η διαδικασία και να κάνουμε στη συνέχεια άρση απορρήτου.

Το καλό του ήταν ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν άρρωστος, είχε πυρετό και μετά από μια, δυο μέρες πήγαινε και έδινε αίμα. Εγώ αυτό ξέρω. Αυτό ήταν το φιλότιμό του, η καλοσύνη του», είπε η γυναίκα.

Τι συμβαίνει με τον 50χρονο κρεοπώλη

Ο 50χρονος κρεοπώλης μετά από πολύωρη παραμονή στον ανακριτή όπου βρισκόταν από τις 12 το μεσημέρι χθες, προφυλακίστηκε και μεταφέρθηκε με δρακόντεια μέτρα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 50χρονος δεν ομολόγησε την πράξη του στον ανακριτή ενώ η προφυλάκισή του ήταν αναμενόμενη δεδομένου των στοιχείων που υπάρχουν και δείχνουν εκείνο ως δολοφόνο του 31χρονου.

Διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr