Χαλκίδα: Συγκλονίζει η σύζυγος του 43χρονου που δολοφονήθηκε – «Τον σκοτώνουν δεύτερη φορά»

Νέες εξελίξεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χαλκίδα: Συγκλονίζει η σύζυγος του 43χρονου που δολοφονήθηκε – «Τον σκοτώνουν δεύτερη φορά»

Η 38χρονη κατηγορούμενη για το άγριο έγκλημα με θύμα τον 43χρονο ξυλουργό στη Χαλκίδα προφυλακίστηκε λίγο μετά την απολογία της στον ανακριτή την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου. Μέσω των συνηγόρων της, δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις σχετικά με τους λόγους που την οδήγησαν να διαπράξει τη άγρια δολοφονία, ωστόσο ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του και δήλωσε μετανιωμένη για τις πράξεις της.

Η σύζυγος του 43χρονου μίλησε για πρώτη φορά στη Γιώτα Κηπουρού και στο T-live, δίνοντας τη δική της οπτική των γεγονότων. Είναι η γυναίκα που παρακολούθησε από το μπαλκόνι του σπιτιού της την 38χρονη να επιτίθεται με μανία στον σύζυγό της.

Η εξομολόγηση της συζύγου του 43χρονου στη Χαλκίδα

«Ήταν μία μέρα, σαν τις άλλες. Ξυπνήσαμε μαζί, ήταν το Σάββατο μετά τη γιορτή μας, που θα έρχονταν όλοι οι φίλοι μας στο σπίτι, ήθελα να καθαρίσω και να ετοιμάσω. Μου άφησε χρήματα στο τραπέζι για να ψωνίσω, μου έδωσε μία αγκαλιά, ένα φιλί και βγαίνει από την πόρτα. Είχαμε μία συγκεκριμένη συνήθεια, τον έβλεπα να κατεβαίνει από τα σκαλιά και αμέσως έβγαινα στο μπαλκόνι και περίμενα να τον δω να φεύγει. Ήθελα να τον βλέπω να ξεκινάει την ημέρα του», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Alpha.

Και συμπλήρωσε: «Τον είδα να ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο και να μπαίνει μέσα. Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα, βλέπω να μισοανοίγει, να ξανακλείνει και να ανοίγει τέρμα. Τον βλέπω να βγαίνει από το αυτοκίνητο, έκανε κινήσεις με τα χέρια του, δεν κατάλαβα από την πρώτη στιγμή αν μαλώνει με κάποιον. Έβλεπα μία αναστάτωση, κι εκεί που καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά ήταν όταν τον ακούω να φωνάζει, «Άσε με, άσε με». Κρατήθηκα δυνατά από τη γωνία του μπαλκονιού και άρχισα να ουρλιάζω. Τότε κατάλαβα ότι γίνεται επίθεση, νόμιζα ότι κάποιος του επιτίθεται για να του πάρει τα λεφτά και το κινητό. Δεν θα ήθελα να πω τι αντίκρισα εκείνη τη στιγμή, υπήρχε μένος».

Σχετικά με τις κατηγορίες βιασμού που αναφέρθηκαν από τους γονείς της κατηγορούμενης, η σύζυγος του 43χρονου ανέφερε: «Προφανώς είχε εμμονή με τον άντρα μου. Με αυτά που είπε η οικογένειά της, τον “σκοτώνουν” για δεύτερη φορά. Δε θα μπορούσα να την έχω απέναντί μου την κατηγορούμενη», ενώ σε διαφορετικό σημείο ανέφερε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

«Μετά τον γάμο μας τον καλούσε εκείνη»

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης αποκάλυψε πότε έμαθε για την ενοχλητική συμπεριφορά της κατηγορούμενης, ενώ δήλωσε πώς η καθ’ ομολογίαν δολοφόνος επιχείρησε να μπει στον γάμο τους. «Ο σύζυγός μου με είχε ενημερώσει ότι ενοχλούνταν από τη συγκεκριμένη γυναίκα. Έμαθα άμεσα για τις ενοχλήσεις της συγκεκριμένης γυναίκας. Ήταν τέλη του 2021, μετά τον γάμο μας. Μου είπε ότι τον καλούσε εκείνη, ότι κάτι γινόταν μεταξύ τους κι ότι πρέπει να μιλήσουν. Κατάλαβε ο Σάκης ότι δεν είχε να κάνει με τη σχέση του με τον σύζυγό της, αλλά περισσότερο με την ίδια. Δεν ξεκαθάριζε ακριβώς» δήλωσε η Νάνσυ.