Καιρός - Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποιεί για χιόνια σε Αττική & Θεσσαλονίκη! Οι περιοχές που "κινδυνεύουν"

«Η πιθανότητα για αξιόλογες μπόρες χιονιού στην Αττική την ερχόμενη Δευτέρα και την Τρίτη 29-30/1...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MOTION TEAM/EUROKINISSI
MOTION TEAM/EUROKINISSI

Από την Κυριακή 28/1 έρχεται ψυχρή εισβολή στην Ελλάδα και θα επηρεάσει πολλές περιοχές της χώρας με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές και χιονοπτώσεις. Ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε στην πιθανότητα να χιονίσει σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Η ανάρτηση του Αρναούτογλου για τον καιρό

«Φίλες και φίλοι καλή σας ημέρα

Πολλά τα μηνύματα σας για διαφορετικούς λόγους:

Από τους φίλους στην Αττική για την πιθανότητα χιονιού την ερχόμενη Δευτέρα -Τρίτη, και απο τους Θεσσαλονικείς για την σημαντική ενίσχυση των βοριάδων όπως ανέφερα στο χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού της ερτ3.
Οσον αφορά στην πρώτη περίπτωση, ναι η πιθανότητα για αξιόλογες μπόρες χιονιού στην Αττική την ερχόμενη Δευτέρα και την Τρίτη 29-30/1, παραμένει και μετά σημερινά προγνωστικά στοιχεία πολύ μεγάλη κυρίως για τις παρακάτω περιοχές αλλά και κοντά και γύρω από:

Τον Διόνυσο, τη Νέα Πεντέλη το Βαρνάβα, τα Βίλια, το Κρυονέρι, την Ανοιξη, τις Αφίδνες, τη Δροσιά, το Καπανδρίτι, τη Σταμάτα, τους Θρακομακεδόνες, την Ανθούσα, το Πολυδένδρι, την Εκάλη, τη Φυλή, τη Νέα Ερυθραία, την Οινόη, αλλά και την Κηφισιά, τα Μελίσσια, την Πέυκη, τα Βριλίσσια, το Γραμματικό, την Αγία Παρασκευή, τη Λυκόβρυση και το Μαρούσι.

Οσο για την πόλη της Θεσσαλονίκης και τις γύρω περιοχές: Μεγάλη προσοχή στους πολύ ισχυρούς έως και τοπικά θυελλώδεις βοριάδες που κατά διαστήματα με ολιγόωρες παύσεις θα επικρατήσουν στην περιοχή απο σήμερα (Πέμπτη) το μεσημερι μέχρι και τα ξημερώματα της Κυριακής. Δεν παρκάρουμε αλλά και προσέχουμε τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα!!!

Τέλος, διαφαίνονται επιτέλους και για την Κρήτη μας απο βδομάδα αξιόλογες βροχοπτώσεις και στα ορεινά χιονοπτώσεις..

Λεπτομέρειες και στα δελτία καιρού στην ΕΡΤ3: Δευ- Παρ 19;15

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου
Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου», έγραψε.

Δείτε επίσης τον καιρό σήμερα 26/1 από την ΕΜΥ!

Η αναφορά του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Όπως δήλωσε, τις επόμενες ημέρες θα σημειωθούν χαμηλές θερμοκρασίες με τον χώρα να παραμένει σε χειμωνιάτικο "κλοιό". Θα ξεκινήσουν από την Κυριακή κα θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη που δεν αποκλείεται να πέσουν χιόνια και σε χαμηλότερα υψόμετρα, στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και στο Αιγαίο.

Η μεταβολή του καιρού να σημειωθεί πως αφορά τις περιοχές από την Πίνδο και ανατολικότερα.