Χαλκίδα – Λύγισε η γιαγιά του συζύγου της κατηγορούμενης: «Αν η νύφη μου είχε σχέση με το θύμα δεν θα το είχε καταλάβει ο εγγονός μου;»

Συγκλονίζουν τα λόγια της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χαλκίδα – Λύγισε η γιαγιά του συζύγου της κατηγορούμενης: «Αν η νύφη μου είχε σχέση με το θύμα δεν θα το είχε καταλάβει ο εγγονός μου;»

Ακόμα ένα επεισόδιο γράφτηκε σήμερα Παρασκευή 26/1 στην τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Χαλκίδα τις τελευταίες μέρες, με όλο και περισσότερα στοιχεία να βγαίνουν στο φως. Αυτή τη φορά η γιαγιά του συζύγου της 38χρονης καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, που σκότωσε το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου τον 43χρονο ξυλουργό, μίλησε αποκλειστικά στο T-live και στη Γιώτα Κηπουρού, ενώ βρισκόταν σε εμφανή συναισθηματική φόρτιση.

Χαρακτηριστικό είναι πως η ηλικιωμένη γυναίκα «έσπασε» στην κάμερα, τονίζοντας πόσο λυπήθηκε για τον άδικο θάνατο του Σάκη. «Λυπήθηκα πάρα πολύ. Το ήξερα το παιδάκι, ήταν πολύ καλό παιδί. Τι να πω τώρα... Δεν άκουσα τη νύφη μου όταν έφυγε, ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι όλη τη μέρα, γιατί έχω αστάθεια στα πόδια μου και δεν μπορώ να σηκωθώ», είπε αρχικά για το μοιραίο πρωινό της δολοφονίας.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για τον χαρακτήρα της κατηγορουμένης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η νύφη μου φερόταν πολύ καλά σε εμάς, δεν ξέρω πως ήταν πιο πέρα. Δεν είχαν καθόλου προβλήματα με τον εγγονό μου. Δεν τους έβλεπα, αλλά όπου πήγαιναν ήταν μαζί, εκδρομές στη Χαλκίδα και στη δουλειά όλο μαζί. Γιατί να είχαν προβλήματα; Της φερόταν πολύ καλά ο εγγονός μου».

Δείτε επίσης: Χαλκίδα - Κατηγορούμενη: «Συνευρέθηκα ερωτικά με το θύμα πιστεύοντας ότι είναι ο άνδρας μου»

Λύγισε η γιαγιά του συζύγου της κατηγορούμενης στη Χαλκίδα

Όσον αφορά τις σχέσεις που ακούγεται πως είχε το θύμα μαζί με την καθ' ομολογίαν δολοφόνο, η γιαγιά του συζύγου της δήλωσε: «Πρώτη φορά το ακούω. Δεν θα είχε καταλάβει τίποτα ο εγγονός μου αν είχε σχέση με το παιδί; Αυτά είναι όλο λόγια, δεν ξέρω τι ήταν αυτό το πράγμα. Ο εγγονός μου την αγάπησε, την πήρε με αγάπη και ζούσαν ευτυχισμένα με τα παιδάκια του».

Και κατέληξε με δάκρυα στα μάτια: «Έχουν δύο παιδιά μαζί. Τα παιδιά δεν κάνουν χωρίς μάνα. Ο εγγονός μου αγαπάει τη γυναίκα του, τα υπόλοιπα είναι λόγια του κόσμου. Ο εγγονός μου με το θύμα ήταν φίλοι από παιδιά και συνεργάτες, έβγαιναν μαζί...»

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο: