Κηδεία Μπάμπη Κούτσικου: «Σήμερα κλαίει το Μεσολόγγι» - Κατέρρευσε η μητέρα του μόλις είδε το φέρετρο

Εικόνες θλίψης και πόνου...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κηδεία Μπάμπη Κούτσικου: «Σήμερα κλαίει το Μεσολόγγι» - Κατέρρευσε η μητέρα του μόλις είδε το φέρετρο

Ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος έφυγε άδικα από τη ζωή, αφού δολοφονήθηκε άγρια για άγνωστο μέχρι και σήμερα λόγο, με τον βασικό ύποπτο να αρνείται τα πάντα. Οι Αρχές αναζητούσαν για μέρες το άψυχο σώμα του, μέχρι που εκείνο βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή με σημάδια από σφαίρες πάνω του.

Το κράτησαν παραπάνω στο νεκροτομείο μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες έρευνες και έπειτα δόθηκε στην οικογένειά του, η οποία σήμερα, Σάββατο 27/1, πραγματοποίησε την κηδεία του. Η μητέρα του άτυχου άνδρα δεν σταμάτησε να κλαίει και προσπαθούσε να κρατηθεί όρθια με τη βοήθεια των άλλων δύο παιδιών της, από τις κόρες της, ωστόσο μόλις είδε το λευκό φέρετρο, σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα, κατέρρευσε και φώναζε: «Αχ παιδάκι μου».

Δείτε επίσης: Τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα για το θάνατό του

Σπαρακτικές εικόνες από την κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου

«Σήμερα κλαίει το Μεσολόγγι τον δικό του άνθρωπο», δήλωσε, μάλιστα, γείτονας του νεαρού στον δημοσιογράφο του MEGA και της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Τι δήλωσε ο φίλος του στο Live News

«Τον είχα καλέσει να έρθει για ψήσιμο και μου είχε πει ότι με είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε για κυνήγι με το συγκεκριμένο άτομο. Εμένα μου λέει "θα πάω για κυνήγι στο τάδε σημείο" και του λέω "εντάξει φίλε, καλώς". Αυτό είχε γίνει 6:30 η ώρα, είχε γίνει νωρίς. Την άλλη μέρα, με πήρε η μητέρα του, επειδή με τον Μπάμπη μιλούσαμε, μήπως γνωρίζω πού είναι. Ήρεμος ήταν, το μόνο του άγχος ήταν αυτό με τα χρήματα, δεν είχε κάποιο άλλο άγχος. Εγώ δεν κυνηγάω καν, δεν είμαι καν στην παρέα, εγώ είμαι παρέα του Μπάμπη ξεχωριστή από τους κυνηγούς. Δεν έχω σχέση με τα άτομα εκείνα. Τον φίλο του Μπάμπη που έχει βγει και στα κανάλια, τον ήξερα μέσω του Μπάμπη του φίλου μου μόνο. Τον άλλον τον κρεοπώλη δεν τον ξέρω καν, δηλαδή φατσικά τον ξέρω - να μην το βρίσω τώρα, τέλος πάντων ρεμάλι - αυτό. Δεν έχω εγώ πάρε δώσε με αυτούς. Δεν είναι κρυφό αυτό, το ξέρει όλο το Μεσολόγγι που λέει ο λόγος, ότι του χρώσταγε χρήματα τον πήγαινέ από μέρα σε μέρα ότι θα του δώσει τα λεφτά.

Τα χρήματα του τα είχε ζητήσει δύο φορές από ότι ξέρω. Εμένα δεν μου το πολυέλεγε γιατί την πρώτη φορά τον έκραξα. Δεν μου είπε δεύτερη φορά. Δεύτερη φορά δηλαδή άργησε να μου το πει όταν του ξανάδωσε χρήματα, γιατί την πρώτη τον έκραξα και είπα “δουλεύεις έξω μεροκάματο, ταλαιπωρείσαι για να δίνεις έτσι τα χρήματά σου;”. Ξέρω ότι τα είχε δώσει δύο φορές. Δύο ή τρις φορές. Τρεις έμαθα τώρα εγώ συγκεκριμένα. Σηκώθηκε και έφυγε ο κρεοπώλης. Όλοι τον έψαχναν και αυτός ήταν χαλαρός που ήταν ο τελευταίος που ήταν μαζί του».