Ραφαέλα Πιτσικάλη: Πότε και που θα γίνει η κηδεία της - Η επιθυμία της οικογένειας της

Η ανακοίνωση για το τελευταίο αντίο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ραφαέλα Πιτσικάλη: Πότε και που θα γίνει η κηδεία της - Η επιθυμία της οικογένειας της

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη έδινε τρία χρόνια μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο. Η πρώτη διάγνωση έγινε τον Ιούνιο του 2021 όταν είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν με έντονους πόνους και μικρή απόκριση στα αναλγητικά. Εκεί οι γιατροί ανακάλυψαν πως έχει Σάρκωμα Ewing.

Η ιστορία της είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με τον κόσμο όταν έκανε η οικογένεια της έκκληση για οικονομική βοήθεια, να την στηρίζει και τελικά να συγκεντρώνονται τα χρήματα που χρειαζόταν για να ταξιδέψει στο MD Anderson στο Houston στην Αμερική ώστε να γίνει νοσηλεία της.

Και τα τρία χρόνια η Ραφαέλα δεν έχασε το χαμόγελο της! Μάλιστα, στα social media προσπαθούσε με τα βίντεο της να δίνει δύναμη και σε άλλους ανθρώπους που παλεύαν με τον καρκίνο.

Τελικά η 21χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στις 24 Ιανουαρίου, ενώ νοσηλευόταν σε εξιδεικευμένο νοσοκομείο στην Αμερική, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο για τρίτη φορά.

Δείτε εδώ την σπαρακτική ανάρτηση του μπαμπά της!

@rafaellapitsikali

Καμια ζωη δε σταματαει χωρις την θεληση σου! #fypシ #fy #fyp #foryou #fypage #foryoupage #cancerfighter #rafaellapitsikali⭐️ #🎗️ #μπόραείναιθαπεράσει🌈 #cancer

♬ πρωτότυπος ήχος - Polytalados TV

Πότε θα γίνει η κηδεία της Ραφαέλας

Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 στον ιερό ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου Χανίων. Η οικογένεια καλεί συγγενείς και φίλους να αποχαιρετήσουν την 21χρονη, ντυμένοι στα λευκά, σε μια τελετή που όπως αναφέρουν «θα μνημονεύσει όλα όσα εκείνη αντιπροσώπευε: την αισιοδοξία, τη δύναμη, την ελπίδα, το «ουράνιο τόξο μετά την μπόρα»».

Στην ανακοίνωση επίσης, η οικογένεια της Ραφαέλας υπενθυμίζει την επιθυμία της αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για την στήριξη του Μake a Wish.

@rafaellapitsikali

Αν σου αρεσε η μαντιναδα μου αφησε μια ❤️ και ενα follow στο insta: rafaella_pitsi #cancerfighter #rafaellapitsikali⭐️ #foryou #foryoupage#fypシ #fyp #μπόραείναιθαπεράσει🌈

♬ πρωτότυπος ήχος - Νικος Κυριακακης🦅