Μάνδρα: Εκτέλεσαν γνωστό επιχειρηματία και τον έκαψαν μέσα στο αυτοκίνητό του - Βρέθηκε απανθρακωμένος

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI
Φωτογραφία αρχείου ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI

Λίγες ημέρες μετά την δολοφονία ενός 44χρονου στο Νέο Κόσμο, τον οποίο γάζωσαν με πάνω από 80 σφαίρες μαφιόζοι (δείτε εδώ το σοκαριστικό βίντεο), άλλη μία τραγωδία έλαβε χώρα στη Μάνδρα την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα, άγνωστοι άνδρες εκτέλεσαν γνωστό επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος στο όχημά του.

Πιο συγκεκριμένα, δύο άντρες φέρεται πως πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν μέσα στο αυτοκίνητό του το θύμα, όσο το αμάξι βρισκόταν σε κίνηση στην οδό Αγίας Αικατερίνης, και αμέσως έβαλαν φωτιά και τον έκαψαν, ώστε να εξαφανίσουν κάθε ίχνος που θα μπορούσε να οδηγήσει σ' αυτούς.

Τι συνέβη στη Μάνδρα και ποιος φέρεται να επιχειρηματίας που εκτελέστηκε

Η εφημερίδα αναφέρει πως ο επιχειρηματίας δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κρεάτων και στο παρελθόν είχε εμπλακεί και στα διοικητικά ποδοσφαιρικής ομάδας. Η σύζυγός του, μάλιστα, έχει επίσης δολοφονηθεί. Παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι διέφυγαν με μηχανή, ενώ στο σημείο επιχείρησαν πυροσβέστες για να σβήσουν τη φωτιά.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν ήδη, βρέθηκαν δίπλα από το καμένο όχημα κάλυκες και μέσα σε αυτό εντοπίστηκε Καλάσνικοφ, το οποίο εκτιμάται ότι είναι το όπλο της δολοφονίας. Λίγα μέτρα πιο πέρα, εντοπίστηκε ένα άλλο αυτοκίνητο καμένο, το οποίος ίσως ανήκει επίσης στους δράστες.