Στέφανος Κασσελάκης: Μετά το «βρώμικο» στην Κοζάνη, πήγε με τον σύζυγό του Tyler McBeth, σε παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ/Eurokinissi
Φωτογραφία: Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ/Eurokinissi

Θεατρική βραδιά για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύζυγό του Tyler McBeth. O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία βρέθηκε στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να παρακολουθήσει μια νέα παραγωγή του μπαλέτου «Κάρμεν».

Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν συνοδευόταν μόνο από τον σύζυγό του φυσικά αλλά στο πλευρό τους βρισκόταν επίσης ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, καθώς και η Τομεάρχης Πολιτισμού του κόμματος, Κυριακή Μάλαμα.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό τους το βράδυ της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου:

Στέφανος Κασσελάκης Λυρική Σκηνή
Φωτογραφία: Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ/Eurokinissi

Σωκράτης Φάμελλος Στέφανος Κασσελάκης Tyler McBeth Λυρική Σκηνή
Φωτογραφία: Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ/Eurokinissi
Στέφανος Κασσελάκης Tyler McBeth Λυρική Σκηνή
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας
Κυριακή Μάλαμα Στέφανος Κασσελάκης Tyler McBeth Λυρική Σκηνή
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Καλά δεν ντρεπόμαστε; Τι είναι αυτά ρε παιδιά;» - Πυρ και μανία για τις αντιδράσεις κάτω από τη φωτογραφία Κασσελάκη & McBeth

Πριν από την παράσταση, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler είχαν πάει για... βρώμικο

Λίγες ώρες πριν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth είχαν γίνει... viral, τρώγοντας «βρώμικο» στην «Καντίνα της Γιάννας», στη γέφυρα των Σερβίων στην Κοζάνη. Μάλιστα η καντινιέρισσα είναι ξαδέλφη της Καλλιόπης Βέττα, που αποτελεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η κυρία Γιάννα μίλησε στη Super Κατερίνα για την επίσκεψη του ζεύγους και είχε μόνο καλά λόγια να πει. Όπως είπε, ο Tyler προσπάθησε να μιλήσει Ελληνικά καθώς ξεκίνησε φροντιστήριο.

«Ξεκίνησε να μιλάει Ελληνικά. Καταλάβαινε ό,τι του λέγαμε απλά δεν μπορούσε να τα μιλήσει ακόμα. Ευγενικοί, αξιοπρεπέστατοι, συμπαθέστατοι. Κάνανε βόλτα στη γέφυρα να δουν το πρόβλημα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που ήρθανε, δύσκολα βλέπουμε αρχηγό κόμματος να τρώει σε καντίνα, συνήθως πάνε σε ξενοδοχεία. Φάγανε σπέσιαλ σουβλάκι και λουκάνικο, πατατούλες τηγανιτές και αναψυκτικά», είπε αρχικά η υπεύθυνη της καντίνας.

Και συμπλήρωσε: «Είναι δεύτερη ξαδέρφη της μητέρας μου η Καλλιόπη Βέττα, αλλά ο Κασσελάκης δεν το γνώριζε. Ήρθε για να δει το πρόβλημα της γέφυρας γιατί η περιοχή είναι πονεμένη. Φιλοδώρημα πάντα, απλά δεν μπορούμε να πούμε το ποσό».

Το καυστικό σχόλιο στον Στέφανο Κασσελάκη από τον Αντώνη Κανάκη

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο «στόχαστρο» των Ράδιο Αρβύλα, με αφορμή την επίσκεψή του στα μπλόκα των αγροτών, που απέκλεισαν μέρη του Εθνικού δικτύου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ανέβηκε στα τρακτέρ τους, κάτι που έφερε και το καυστικό σχόλιο του Αντώνη Κανάκη. Μέσα από την εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα, έριξε τα «βέλη» του, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για εκμετάλλευση.

Μετά την προβολή των αντίστοιχων βίντεο από τη συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τους αγρότες, ο Αντώνης Κανάκης δεν δίστασε να σχολιάσει την εικόνα αυτή στην εκπομπή του. «Αχ, κυρίες και κύριοι, πραγματικά τι ζούμε; Τι ζούμε; Δηλαδή πραγματικά... Kι εσείς, βρε αγρότες μου, μην τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται με αυτόν τον τρόπο», είπε αρχικά ο frontman των Ράδιο Αρβύλα.

Όμως, στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης έγινε ακόμα πιο καυστικός όταν αναφέρθηκε στην κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πάνω στο τρακτέρ. «Δηλαδή τώρα έρχεται ο Στέφανος Κασσελάκης να ανεβεί στο τρακτέρ και δεν του λέτε: “Kάνε μας τη χάρη, άνθρωπέ μου… Άντε, κουκλίτσα μου, κάνε μας τη χάρη. Πρέπει τώρα να ανεβείς και στο τρακτέρ;”», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.