Μάνδρα: «Βοήθεια με...» - Τα τελευταία λόγια που είπε ο Χρήστος Γιαλιάς πριν τον εκτελέσουν

Πού στρέφονται οι αστυνομικές έρευνες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται υπό εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπευθύνων για τη δολοφονία του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά. Ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε με μαφιόζικο τρόπο το απόγευμα της Τετάρτης (7/2) στη Μάνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που αναλαμβάνουν την υπόθεση εξετάζουν αναλυτικά το παρελθόν του επιχειρηματία, αναζητώντας άτομα που ενδέχεται να είχαν κίνητρα, είτε επαγγελματικά είτε οικονομικά, να επιθυμούν την απομάκρυνσή του. Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι ακολουθούν προσεκτική προσέγγιση σε αυτήν τη διαδικασία, προκειμένου να διασφαλίσουν την ακρίβεια και την αξιοπιστία των πληροφοριών.

Παράλληλα, έχουν γίνει καταθέσεις και από δύο φίλους του 59χρονου, που αναζητούν πληροφορίες που ίσως βοηθήσουν στην πρόοδο της έρευνας. Ένας από αυτούς τους φίλους, που ακολουθούσε τον επιχειρηματία με το δικό του όχημα, ήταν εκεί λίγο πριν από την ενέδρα των εκτελεστών στον 59χρονο. Αυτός ο μάρτυρας είναι κρίσιμης σημασίας, καθώς είναι ο μόνος που μπορεί να παράσχει μία πιο λεπτομερή περιγραφή των γεγονότων κατά τη διάρκεια των κρίσιμων αυτών λεπτών.

Σχετικά με τον δεύτερο φίλο του 59χρονου, αναφέρεται ότι... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr